Ondřej Kašpárek se stane novým koučem pražské Sparty. Foto: ACEMA Sparta Praha Ondřej Kašpárek se stane novým koučem pražské Sparty. Foto: ACEMA Sparta Praha
10. 4. 2017 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Spartu v nové sezoně povede Ondřej Kašpárek

 



Na Spartě mění trenéra! Tým už v novém ročníku nepovede dosavadní kouč Jaroslav Berka, nahradí ho bývalý hráč pražského klubu Ondřej Kašpárek.

„Při hodnocení uplynulé sezony v kontextu s dalšími plány pro rozvoj klubu jsme došli k přesvědčení, že u áčka potřebujeme změnu na postu hlavního trenéra. Jarda Berka udělal s týmem za 4 roky obrovský pokrok a za to mu patří velké poděkování,“ říká ke změně generální manažer klubu Václav Culka.

„Samotná účast v play down zcela určitě nezapadá do představ Sparty. Chceme se neustále posouvat, a to se nám výsledkově letos nepodařilo. Po čtyřech sezónách bych to hodnotil jednoduše – tři kroky vpřed a nyní jeden vzad. My chceme navázat na věci, které se nám dařily, a zlepšit práci v oblasti, kde se nám to nyní nepovedlo. A rozhodně chceme pracovat na tom, aby Sparta z dlouhodobého pohledu nechyběla v bojích o medaile,“ stručně zhodnotil sezonu dosavadní hlavní kouč Sparty Jaroslav Berka.

Asistentem Ondřeje Kašpárka bude Radek Skalička. Berka bude i nadále působit v klubu a věnovat se zejména mládeži.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Karel napsal:

    Nechápu tento tah Sparty. P. Culkovi mladšímu mělo dojít, že áčko by měl trénovat sám p. Václav Culka starší. Věřtě, že tohle je další chyba na Spartě a p. Culka starší se stejnak během roku týmu ujme.

  • Standa napsal:

    Nesouhlasím.

    Tým bude koučovat převážně Garčar, ale jako šedá eminence. Pěkně v pozadí řešit taktiku a před hráči být osobnost a morální tahoun.

    miluju vytvářet fámy a konspirace … :o))))))

Napsat komentář

*