Denisa Ratajová má ve Finsku mimořádnou formu.
7. 7. 2017 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Ratajová bude pokračovat v SB-Pro. Letos máme ty nejvyšší cíle, řekla po podpisu smlouvy

 



Univerzálka Denisa Ratajová bude pokračovat v dresu finského celku SB-Pro, ve kterém působila již ve druhé polovině minulého ročníku. Celek, jehož hlavními tvářemi jsou dvojčata Elina a Karoliina Kujala o uzavření kontraktu informoval prostřednictvím svých webových stránek.

O dalším působišti Ratajové se toho v zákulisí říkalo mnoho, v souvislosti s jejím jménem se často skloňovala také nejlepší soutěž na světě – švédská Superliga. Nakonec Ratajová zůstává ve Finsku. „Její kreativita při hře ji dělá obtížně bránitelnou, navíc se neustále zlepšuje a bude zajímavé sledovat, jak bude její progres pokračovat,” těší se na další spolupráci kouč Jarno Kivinen, pro kterého to bude první sezona na lavičce týmu z helsinského předměstí.

Také jedna z nejlépe hodnocených českých florbalistek se na již třetí ročník v barvách SB-Pro těší. „Jsem opravdu ráda, že mám možnost pokračovat v barvách SB-Pro. Tým se o mě vždy postaral, v Nurmijärvi se mi líbí. Navíc jsem si letos zařídila školu tak, že mohu studovat z Finska,” řekla Denisa Ratajová pro klubový web.

Jasno má také o tom, čeho by chtěla dosáhnout. „V prvním roce jsme skončili třetí, loni druzí, takže letos máme ty nejvyšší cíle,” vyhlásila bojovně.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*