Chodovští slaví gól do sítě Classic. Foto: Flickr IFF Chodovští slaví gól do sítě Classic. Foto: Flickr IFF
8. 10. 2017 Pohár mistrů (0) KOMENTÁŘŮ

Prospali jsme začátek zápasu, mrzelo po zápase s Classic Mikeše

 



Finský mistr byl těžkým oříškem pro českého mistra. Chodov přesto solidně vzdoroval. Nepovedl se mu však samotný úvod zápasu a už na konci první části prohrával o tři góly. To nakonec rozhodlo. Semifinálový duel hodnotil tahoun Ondřej Mikeš.

„Byl to těžký zápas. Přeci jen, Classic jsou jedním z nejlepších týmů na světě,“ řekl o semifinálovém soupeři, který se dnes utká s Falunem o titul na Poháru mistrů.

„Před zápasem jsme si říkali, že se musíme stoprocentně soustředit od samého začátku, což se nám ale nepovedlo. Po pár minutách jsme prohrávali o tři góly,“ mrzel chodovského tahouna mizerný vstup do zápasu.

I přesto se pak celek z Jižního Města vzchopil a po brance Martina Koutného z konce druhé části byl dokonce finskému mistrovi na dostřel. „Bylo pro nás těžké se pak dostávat zpátky do zápasu, ale docela se nám to povedlo,“ zhodnotil snahu svého týmu.

Chodovští se i pak tlačili do koncovky, než favorit definitivně zlomil utkání dalšími třemi trefami. „Měli jsme tam několik šancí na vyrovnání. Bohužel jsme ale prospali začátek zápasu, což rozhodlo,“ dodal.

Modrobílé teď čeká návrat do české nejvyšší soutěže. Ve čtvrtek se svěřenci Davida Podhráského utkají s Ústím.

Sestřih zápasu:

Rozhovor s Ondřejem Mikešem:


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*