Galante-Carlström zase řádil! Foto: Flickr IFF Alexander Galante Carlström si ve 20. kole připsal 6 bodů (5+1). FOTO: Flickr IFF
8. 10. 2017 Pohár mistrů (0) KOMENTÁŘŮ

Falun opět na trůnu! Finského mistra zlomil ve druhé třetině

 



Falun už zase vévodí florbalovému světu. Po zisku titulu ve švédské lize přidal zlato také na letním Czech Open a nyní svou dominanci potvrdil na Poháru mistrů, který dokázal vyhrát počtvrté v historii.

Byli to ovšem hráči Classic, kteří se v utkání prosadili jako první. Gólový účet zápasu otevřel Lehtinen. Jenže Falun má svou první lajnu, která měla prsty hned v pěti ze sedmi tref švédského šampiona. A právě Enström se v 16. minutě postaral o vyrovnání.

Rozdílovou částí utkání byla prostřední dvacetiminutovka. Falun v průběhu devíti minut nasázel do finské branky čtyři góly a odskočil svému soupeři. Classici se snažili o snížení, ale když ve 48. minutě zvýšil na 7:3 Emil Johansson, bylo téměř rozhodnuto.

Falun se tak vrátil na florbalový trůn, na kterém seděl v letech 2014, 2015 a 2016.

Falun už opět vévodí florbalovému světu. Foto: Flickr IFF

Falun už opět vévodí florbalovému světu. Foto: Flickr IFF

IBF Falun – SC Classic 7:4 (1:1, 4:1, 2:2)

Branky: 16. Enström (Galante-Carlström), 27. Fahlström (Enström), 31. Galante-Carlström (Holmgren), 33. Aldeeb (Hallen), 36. Fernqvist (Aldeeb), 41. Galante-Carlström (Larsson), 48. E. Johansson (Enström) – 14. Lehtinen (Lamminen), 27. Leikkanen (Vänttinen), 42. Vänttinen (Salin), 58 Lehtinen (Pylsy). Diváci: 1894.

FALUN

Rehn

Holmgren, E. Johansson
Enström, Adriansson, Galante-Carlström

Fahlström, C. Hajo
Cederström, Backby, H. Hajo

Fernqvist, Berg
Aldeeb, Larsson, Hallen

CLASSIC

Toriseva

Lamminen, Savonen
Eronen, Piha, S. Johansson

Leikkanen, Pulkkinen
Salin, Pylsy, Vänttinen

Jaaskelainen, Salminen
Heikkila, Sikkinen, Lehtinen

Sestřih zápasu:


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*