Nela Kapcová v utkání proti Polsku. Foto: Flickr IFF
7. 12. 2017 Reprezentace žen (0) KOMENTÁŘŮ

Nejdůležitější hattrick, smála se Kapcová. Tým se podle ní po druhé třetině uklidnil

 



Útočnice Ostravy Nela Kapcová je nejmladší a nejméně zkušenou členkou elitní formace. Proti Polsku ale ukázala, že může být platnou, když vsítila hattrick. V mix zóně po utkání se usmívala, že důležitější hattrick v kariéře nedala. Zastavila se ale také nad tím, že tým se ve dvou třetinách po sobě trápil.

Po utkání rozdávala mezi novináři úsměvy.“Pár hattricků jsem v kariéře už dala, ale tento byl jednoznačně nejdůležitější,“ potvrdila Nela Kapcová. Přitom branek mohla přidat ještě více. „Měla jsem ještě nějaké šance a chtěla jsem skórovat, což se nepovedlo, nakonec bylo důležité, že nám podařilo se uklidnit před třetí třetinou“ hledala klíčový moment utkání.

Co probíhalo v kabině? „Uklidňovaly jsme se, že stále musíme hrát svoji hru a jsme lepší, nakonec se nám to podařilo,“ oddechla si Kapcová. „Dostaly jsme od trenérů důrazně vysvětleno, že takto to dál nepůjde,“ řekla vzápětí Eliška Krupnová, která už – jako všichni – myslela také na zápas se Švédskem. „Přála bych si, aby nás podcenily, ale dobře vím, že jsou to Švédky, ty nás nepodcení v žádném případě,“ zhodnotila realitu.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*