Alexander Galante Carlström se blýskl sedmi body v zápase s Örebro. FOTO: Per Wiklund
29. 12. 2017 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Galante Carlström prodloužil ve Falunu

 



Ještě před koncem roku 2017 oznámil Falun prodloužení spolupráce s aktuálně nejlepším florbalistou na světě. Galante Carlström působí ve Falunu již sedmou sezónu. Se švédským klubem se dohodl na prodloužení smlouvy o další tři roky.

Rozhodnutí se podle švédského kanonýra rodilo lehce, v aktuálním roce s Falunem ovládl švédskou Superligu a na jaře byl vyhlášen nejlepším florbalistou na světě.

„Chci pokračovat ve vyhrávání trofejí a pro to neexistuje lepší místo než Falun. Mám zde příležitost se zlepšovat každým dnem, takže rozhodnutí bylo velmi jednoduché,“ uvádí Calrström, který za celou minulou sezónu nasbíral 118 bodů.

Prodloužení smlouvy si pochvaluje i Filip Nordkvist z Falunu. I v letošním probíhajícím ročníku je Galante Carlström na prvním místě produktivity s 39 (28+11) body v 16 utkáních. Na druhém místě se nachází spoluhráč Rasmus Enström se stejným počtem bodů.

„Od té doby, co k nám přišel, se zlepšuje každou sezónou a to je to, co ho dělá velikým hráčem. Mohu slíbit, že to nejlepší od něj ještě uvidíme a i nadále bude vzorem pro mladé hráče,“ říká člen představenstva Filip Nordkvist.

 


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*