Ivanti Tigers čeká zajímavý zápas s Panthers, Tatran vyzve Jičín. Foto: Hana Harapátová - Spinflo
17. 11. 2018 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Důležité zápasy v Jičíně a Olomouci, překvapí pražské derby?

 



Extraliga žen zakončí svou první polovinu základní části a nabídne hned několik zajímavých duelů: Jičín bude v prvním utkání hostit Tatran, o play off se bude bojovat také v Olomouci, kam přijede Liberec. Panthers se vrátí do Hostivice, kde přivítají Ivanti Tigers a nebezpečná Bohemka zamíří na ostravskou Dubinu k zápasu s Vítkovicemi.

Program 11. kola Extraligy žen:

KM automatik FBK Jičín – Tatran Střešovice
Sobota, 15.00, Sportovní areál Jičín
Hned první utkání tohoto kola je zápasem o pověstných šest bodů. Jičín si může upevnit pozici v elitní osmičce a je v podobné situaci jako Olomouc, Tatranky zase potřebují začít stahovat ztrátu na play off. Jičínský sportovní areál, který patří především házené, uvidí v sobotu odpoledne pořádnou florbalovou řež.
Tip Florbal.cz:
Výhra Jičína za 3 body

FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň – FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA
Sobota, 16.00, Slavia VŠ Plzeň
Ostravu čeká nejdelší extraligový výjezd, naposledy měla ve venkovním zápase problémy s Jičínem. Proti Plzni by ale měla jednoznačně potvrdit roli favorita zápasu, její ztráta by byla velkým překvapením. Plzeň ale bude bojovat, dá se očekávat, že na začátku zápasu bude držet s favoritem utkání krok.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy za 3 body

FBS Olomouc – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 18.00, SH Čajkaréna Olomouc
Podobně jako duel Jičína s Tatranem, také zápas mezi Olomoucí a Libercem je důležitý pro boje o postup do play off. Liberec se potřebuje chytit a odlepit se z posledního místa extraligového pelotonu, Olomouci by naopak výhra pomohla upevnit si pozici v elitní osmičce.
Tip Florbal.cz:
Výhra Liberce za 2 body

Panthers Praha – Ivanti Tigers Jižní Město
Sobota, 20.00, Sport Centrum Hostivice
Sobotní večer přinese zápas mezi Panthers a Ivanti Tigers. Pamětníci si jistě vzpomenou na zajímavou čtvrfinálovou sérii, Panthers navíc v létě získali Dominiku Steinbachovou. Vše ukazuje na to, že v Hostivici se odehraje nesmírně zajímavý zápas.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ivanti Tigers za 3 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – FbŠ Bohemians
Neděle, 16.00, SC Dubina Ostrava
Bohemians ukazují, že jdou správnou cestou, stejně jako Vítkovice, které se navzdory změnám v kádru drží na druhém místě tabulky. Tento duel by mohl jedním z těch nejzajímavějších v tomto kole, protože Pražanky ukázaly, že umí potrápit jak Ivanti Tigers, tak Chodov. Favoritem jsou domácí hráčky, nečeká je ale nic snadného.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – K1 Florbal Židenice
Neděle, 17.00, SH Jižíní Město
Poslední zápas tohoto kola je duelem mezi aktuálně nejlepším týmem extraligy a soupeřem, který se snaží dostat se na pozitivní výsledkovou vlnu. Pro Židenice ale nehraje fakt, že Chodov není na případný začátek takové série optimální soupeř. Není pochyb, že Brňanky nedají svou kůži lacino, přesto by ztráta Chodova byla překvapením.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*