Lukáš Hrubý. Foto: Jiří Zerzoň Lukáš Hrubý. Foto: Jiří Zerzoň
27. 6. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Lukáš Hrubý se znovu vrací do Vítkovic

 



Vítkovice zveřejnily aktuální změny v kádru. Do týmu se po ročním působení v Petrovicích vrací matador Lukáš Hrubý. Naopak mistrovský celek opustili Matěj Černý a Lukáš Řezanina, který na určitý čas přerušil svou aktivní kariéru.

„Lukáš Hrubý se zařazuje zpět do kádru po ročním působení v Petrovicích. Pro nás je to velezkušený hráč, který je schopen zahrát na všech postech. Aktuálně se musí dostat kondičně do formy,“ okomentoval na klubovém webu návrat Hrubého kouč Vítkovic Pavel Brus.

Od hraní si nějaký čas odpočine slovenský reprezentant Lukáš Řezanina. „Dává si krátkou pauzu od florbalu z pracovních důvodů. Měl by se k nám připojit v průběhu října nebo listopadu a uvidíme, v jaké formě bude,“ dodal podrobnosti Brus.

S týmem se budou připravovat také mladíci Ondřej Sidunov a Jakub Češek. Z Ostravy se do kádru vrací Václav Jurdzin. Trenéři také vyzkouší trio hráčů ze zahraničí – Šimona Hatalu z Trenčína, Martina Gábu z bratislavského Florpéda a Macieje Bogdańskiho z polského klubu MUKS Zielonka.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*