V Praze se v srpnu opět představí hvězdy ze švédského Falunu. Foto: Czech Open V Praze se v srpnu opět představí hvězdy ze švédského Falunu. Foto: Czech Open
24. 7. 2019 Czech Open (0) KOMENTÁŘŮ

Elita Czech Open rozlosována! Tatran s Ostravou se mohou těšit na Falun a Wiler

 



České týmy se opět mohou těšit na souboje s celky ze švédské superligy. Nejzvučnějšího soupeře IBF Falun poslal los Czech Open do skupiny C k Ostravě a Tatranu. Čtvrtým do party je švýcarský mistr Wiler. Na střet s Pixbem se mohou těšit Chodov a Pardubice, které dokázaly švédský klub před třemi roky senzačně porazit.

Mezi 16 elitními družstvy jsou letos tři švédské, pět švýcarských, sedm českých a jeden zástupce dorazí z Lotyšska. Půjde o Lekrings, které v uplynulé sezoně obsadilo v lotyšské nejvyšší soutěži bronzovou příčku.

Ve skupině A dojde na souboj dvou medailistů posledního ročníku Tipsport Superligy. Pikantní bude duel například pro Radima Křenka, který proměnil své hostování ve Spartě v přestup a bude čelit svým bývalým spoluhráčům z Mladé Boleslavi. Skupinu A doplňuje 11. tým ze švédské superligy Höllvikens a čtvrtfinalista švýcarské ligy Chur.

V béčku se kromě Pardubic, Chodova a Pixba představí ještě aligátoři z Malans. Pouze jeden český tým bude ve skupině D. Pražští Bohemians se utkají s lotyšským Lekrings a pak se dvěma švýcarskými soky. Langnau si muselo účast v nejvyšší soutěži vybojovat skrze play down, Zug vypadl ve čtvrtfinále play off.

Czech Open se uskuteční od 8. do 11. srpna. Finálový den bude tradičně hostit hala na Podvinném Mlýně. Kromě elitní mužské a ženské kategorie se budou týmy rvát o turnajovou trofej také ve dvou otevřených soutěžích, v kategorii Pro a v kategorii U21.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*