Hráčky Tatranu si na Czech Open připsaly cenný výsledek. Foto: Tatran Střešovice Hráčky Tatranu si na Czech Open připsaly cenný výsledek. Foto: Tatran Střešovice
10. 8. 2019 Ženský florbal (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran senzačně vyřadil Chur, na turnaji ale také skončil. V play off jsou tři české týmy

 



Ženská elita je na prahu play off. Zúčastní se ho tři české týmy: Ivanti Tigers, kterým se jako jediným povedlo projít přes elitní skupiny, Vítkovice s reprezentací juniorek pak využily opravný pavouk. Ten se stal senzačně osudný Churu, který podlehl nadšeně hrajícímu Tatranu. Tatran ale ve finále opravného pavouka skončil na hokejkách reprezentace juniorek.

Czech Open má za sebou základní a nadstavbové skupiny, play off pak doplnily dva celky z opravného pavouka. Nadstavbová skupina E se stala osudnou Chodovu, který si nepřinesl body ze základní skupiny a následně podlehl jak 0:1 Jets, tak 3:5 Pixbu.

Ve skupině F pak Česká republika zaznamenala jediný postup, když Ivanti Tigers doplnil získaný bod za remízu s Malmö dalším bodem za remízu s Eräviikingit a minitabulka vzájemných zápasů nakonec vyřadila právě Malmö.

Opravný pavouk se stal především bojem českých týmů. Fantastický výsledek se povedl uhrát Tatranu, který v prvním kole vyřadil Chur, jenže nakonec skončil na holích českých juniorek, které si předtím poradily s Panthers.

Play off si zahrají také Vítkovice, které „ve druhé šanci“ porazily Göteborg s Bohemians.

Program čtvrtfinále

9:40 – Jižní Město: Pixbo Wallenstam IBK – Reprezentace juniorek ČR
9:40 – Jedenáctka: Kloten-Dietlikon Jets – Eräviikingit
10:50 – Jižní Město: RIG Umea IBF – Ivanti Tigers Jižní Město
10:50 – Jedenáctka: 1. SC TEMPISH Vítkovice – IBF Falun


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*