Jan Barák s Chodovem dvakrát slavil titul. Foto: Martin FLOUSEK / www.ceskyflorbal.cz
16. 8. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Rozlučka s brankářem Barákem! Chodov zve na první domácí zápas sezony

 



Jan Barák po minulé sezoně uzavřel svou bohatou florbalovou kariéru a Chodov by mu nyní za odvedené služby rád poděkoval. Příležitost k tomu bude při prvním domácím utkání, které se uskuteční 15. září od 18:15. Soupeřem celku z Jižního Města bude superligový nováček Hattrick Brno.

Zápas proti Hattricku bude zajímavý hned z několika pohledů. Oba celky se v rámci soutěžního zápasu střetnou vůbec poprvé v historii, ale tento fakt ještě dalece přebíjí skutečnost, že je zápas 1. kola florbalové Superligy pojat jako tečka za kariérou legendy Chodova Jana Baráka. Ten se po skončení loňského ročníku rozhodl pověsit brankářskou helmu na hřebík a své místo v brankovišti mužů Chodova přenechal po 11 sezonách Michalu Rebrovi.

Klub se rozhodl první zápas sezony věnovat své legendě a skrýt ho pod název Jan Barák – Poslední výhoz, což odkazuje nejen na legendární film o apačském náčelníkovi, ale také na florbalovou dovednost, kterou více než dvoumetrový brankář bavil spoluhráče i diváky.

„Honza Barák je bezesporu největší hráčskou legendou klubu a bude skoro nemožné ho v budoucnu překonat. Proto si určitě zaslouží podobnou akci a věříme, že hala bude naplněná k prasknutí. Postupně budeme odtajňovat jednotlivé prvky programu, ale můžu slíbit, že se Bari určitě objeví v brance a připravujeme také třeba speciální merchendising,“ přidal podrobnosti k akci marketingový manažer Chodova a zároveň trenér A týmu David Podhráský.

Ještě než začne zápas mužů, odehraje se od 15:15 utkání chodovských žen proti Jičínu, které bude zajímavý hlavně díky letnímu transferu Anet Jarolímové a Gabriely Žůrkové. Ty společně nasbíraly v minulé sezoně v dresu Jičína 119 bodů, ale před novým ročníkem přestoupily na Chodov, kde už v minulosti obě působily a budou chtít týmu pomoci k titulu, který chodovským hráčkám v posledních dvou letech těsně utekl.


Autor: tisková zpráva klubu



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*