Martin Koutný slaví gól. Foto: Štěpán Černý Martin Koutný slaví gól. Foto: Štěpán Černý
29. 8. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Novým kapitánem Chodova se stal Martin Koutný

 



Chodov vstoupí do sezony s novým kapitánem. Martin Koutný převzal pásku od Tomáše Sýkory, který funkci zastával poslední čtyři roky. Koutného asistenty se stali Marek Matejčík a Michal Podhráský.

Tomáš Sýkora se po uplynulé sezoně rozhodl funkci složit a věnovat se především svým osobním výkonům. Tým pak jednoznačně zvolil Martina Koutného, následně volbu kabiny potvrdil také realizační tým. „Velká pocta i značná odpovědnost!“ řekl pro klubový web sám Koutný.

S volbou byl spokojen také trenér David Podhráský. „Při hodnocení sezony jsme cítili, že by možná byla vhodná nějaká změna a zároveň pak přišel Syky, že by se rád funkce vzdal. Za mě osobně byl Martin Koutný jasná volba a jsem rád, že to potvrdil i samotný tým,“ zhodnotil výběr nového kapitána kouč.

„V kádru máme samozřejmě řadu osobností, které na Chodově působí dlouho a v minulosti pásku i nosili, ale chtěli jsme zodpovědnost rozprostřít i na další hráče, kteří k tomu mají předpoklady, proto jsme jako zástupce vybrali Marka Matejčíka a Michala Podhráského,“ dodal Podhráský.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*