Junioři nastoupili ke svému druhému přípravnému duelu se Švýcarskem Junioři nastoupili ke svému druhému přípravnému duelu se Švýcarskem
1. 2. 2014 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Čeští junioři čtyřikrát vedli, nakonec zachraňovali remízu v poslední minutě

 



Česká reprezentace juniorů se podruhé v Králově Dvoře utkala s výběrem Švýcarska. I tentokrát se jednalo o vyrovnaný zápas, ve kterém Češi čtyřikrát vedli o gól, Švýcaři však ve třetí třetině dokázali zápas otočit a remízu zachránil až 13 vteřin před koncem Aleš Höffer. Poslední vzájemný zápas je na programu zítra od desíti hodin dopoledne.

Čeští reprezentanti v úvodu první třetiny navázali na včerejší vítězství a opět šli do vedení jako první. Švýcaři však během necelých pěti minut zápas otočili. Již samotný úvod střetnutí naznačil, že se opět bude hrát vyrovnaná bitva plná branek.

To se také potvrdilo, vedení si opět vzali Češi, ale radovali se z něj jen pár vteřin, pak přebrali otěže opět Švýcaři. Stejná situace se opakovala ještě dvakrát a oba týmy se i nadále přetahovaly o to, kdo bude o krok napřed.

Ve 47. minutě Švýcar Hartmann srovnal na 6:6 a o tři minuty později jeho spoluhráč Baumgartner poslal hosty do jednogólového náskoku.

Češi pak spustili velký nápor. V závěru zápasu měli k dispozici dvě početní výhody, v té druhé nastřelili tyčku a 13 vteřin před koncem se dočkali! Höffer umístil vyražený balonek do sítě a rozjásal dvě stovky přihlížejících diváků. Češi se tak ve druhém přípravném zápase rozešli se Švýcarskem smírně 7:7.

ČESKO – Švýcarsko 7:7 (2:2, 1:2, 4:3)
Branky:
1. D. Šimek (M. Beneš), 18. M. Beneš, 23. Severa (Delong), 42. Severa (Delong), 44. M. Beneš (D. Šimek), 47. Delong (Horák), 60. Höffer (Delong) – 3. Klauenbösch (Steiner), 8. Hartmann (Guggisberg), 24. Mutter (Hartmann), 29. Hartmann (Baumgartner), 46. Baumann (Mosimann), 47. Hartmann, 50. Baumgartner (Mutter). Rozhodčí: Kalow, Döring (oba Něm.). Vyloučení: 2:2. Bez využití. Diváci: 216.

Sestava Česka: Mazánek – Vítovec, Jakubec, Tůma, O. Němeček, Vašíček, Částek – Hofman, Kordoš, Uher – D. Šimek, M. Beneš, Mandík – Severa, Horák, Delong – Kašovský, Höffer, Komárek. Trenér: Luděk Beneš.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*