Česká reprezentace juniorů Česká reprezentace juniorů
2. 2. 2014 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Junioři se Švýcary opět remizovali, promarnili náskok 4 gólů

 



Reprezentace juniorů v Králově Dvoře ani napotřetí se Švýcarskem neprohrála, mrzí ji ale promarněný čtyřbrankový náskok. Remízu 6:6 vydřeli hosté v poslední třetině.

Češi odehráli první polovinu zápas fantasticky. Na začátku 2. třetiny zvýšil Dan Kašovský už na stav 5:1. Švýcaři reagovali time outem a opravdu nastala změna.

Gólman Keller, který vystřídal Brutsche, byl najednou neprůstřelný a český celek ztratil jistotu. Minutu před koncem prostřední části vydoloval švýcarskou naději Laubscher.

V posledním dějství jako by Češi na hřišti ani nebyli. A Švýcaři zejména díky výbornému výkonu Claudia Muttera dokázali během 10 minut srovnat stav na 6:6. Na spadnutí byl i další gól ve Fibigerově bráně, švýcarská formace však přesilovku nevyužila, a naopak Kordoš v oslabení vybojoval trest pro beka Baumgartnera.

Talent z Bohemians to odnesl ošklivou, více než 5centimetrovou tržnou ranou na hlavě, kterou rozrazil mantinely. Nabídnutou výhodu však jeho spoluhráči nevyužili. Remíza 6:6 však byla vzhledem k průběhu zápasu zasloužená.

Výsledek:
ČESKO – Švýcarsko 6:6 (3:1, 3:2, 0:3)
Branky:
3. Částek (Uher), 7. Kašovský (Vítovec), 20. Beneš (Mandík), 22. Částek, 23. Kašovský (O. Němeček), 39. Severa – 16. Mutter (Hartmann), 34. Laubscher (Kanzig), 40. Laubscher (Kanzig), 46. Hartmann (Mutter), 48. Wagnieres (Mutter), 49. Kanzig (Laubscher). Rozhodčí: Kalow, Döring (oba Něm.). Vyloučení: 4:1. Využití: 0:2. Diváci: 200.

Sestava Česka: Fibiger – O. Němeček, Vítovec, Částek, M. Beneš, Höffer, Vašíček, Jakubec, Tůma – Mandík, Kordoš, Kašovský – Uher, Šimek, Vilím, Delong, Komárek, Severa – Horák. Trenér: Luděk Beneš.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*