14. 5. 2014 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

Blíží se druhý ročník netradičního Big Shock! florbalového turnaje, registrace otevřeny

 



Po úspěšném prvním ročníku Big Shock! středoškolského florbalového turnaje smíšených týmů (www.BigShockFlorbal.cz), který si sami hráči i učitelé velice pochvalovali a vy si jej můžete připomenout v závěrečném sestřihu na Youtube, se energeťáky Big Shock! rozhodly v pokračování této netradiční sportovní akce.

Oproti loňskému ročníku přináší organizátoři novinku v podobě několika kvalifikačních turnajů, konkrétně se můžete na Big Shock! středoškolský florbalový turnaj tešit v Ostravě, Olomouci, Plzni a 3 krát v Praze. Na turnajích budete moct ochutnat nový Big Shock! Sporty, sportovní energetický nápoj obsahující hořčík, guaranu a ženšen. Do celerepublikového finále, které se uskuteční již 12. 6. 2014 v Praze, postoupí 2 nejlepší týmy z každého kvalifikačního turnaje.

Netradiční turnaj www.BigShockFlorbal.cz budou řídit certifikovaní rozhodčí České florbalové unie. Počet míst na jednotlivá kvalifikační kola je omezen, proto neváhejte a kontaktuje svého vyučujícího tělesné výchovy. Stejně jako minulý rok jsou pro účastníky připraveny energetické nápoje Big Shock!, chipsy Pringles a nově i nealkoholické sladové limonády Bavaria. Účast v turnaji je zcela zdarma, tak neváhejte a přijdťe si zpříjemnit konec školního roku!

Vítězné týmy si odnesou zásobu energeťáků Big Shock!, florbalové vybavení značky Salming a spousty dalších cen. Sledujte web www.BigShockflorbal.cz, kde najdete také registrační formulář pro přihlášení do turnaje.

První ročník Big Shock Florbal.cz

První ročník Big Shock Florbal.cz

První ročník Big Shock Florbal.cz

První ročník Big Shock Florbal.cz

Vítěz prvního ročníku: SZŠ Ruská Praha

Vítěz prvního ročníku: SZŠ Ruská Praha

Big Shock Florbal.cz

Big Shock Florbal.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*