Rookie Camp
10. 7. 2014 Ostatní (0) KOMENTÁŘŮ

Celorepublikový fenomén: Rookie Camp letos představí trenéry ze 7 ligových klubů

 



Trenéři ze sedmi extraligových klubů, návštěva ze švédského Dalenu a další novinky. „Čeká nás český festival florbalu,“ slibuje před čtvrtým ročníkem Rookie Campu pro mládež sportovní ředitel David Podhráský.

Víte, co mají společného švédský Dalen, Vítkovice, Tatran, Chodov, ženský Herbadent a nově třeba také Mladá Boleslav? Ti všichni vyšlou své elitní trenérské zástupce na letní Rookie Camp, kde se v létě sejdou mládežníci z celé republiky, aby si zatrénovali s těmi nejlepšími českými hráči. Letošními taháky jsou „Švédi“ Martin Tokoš s Patrikem Suchánkem.

Rookie Camp se letos uskuteční už počtvrté a jeho organizátoři ho každým rokem posouvají dál tak, aby byl pro mladé florbalisty co nejatraktivnější. „Jsme moc rádi, že se o nás zajímají nejen mladí hráči, ale i samotní trenéři, kteří se chtějí na projektu podílet,“ říká sportovní ředitel David Podhráský.

„Jsme hrdí na to, že jsme skutečně nezávislý kemp, který dohromady tvoří lidé napříč florbalovými kluby. Letos jsme se vedle tradičních jmen domluvili i s hráči z Mladé Boleslavi nebo Liberce. Po Vítkovicích, Tatranu, Chodovu, Brnu a Bohemce tak bude na kempu trenérsky zastoupená přes polovina české elitní soutěže. Bude to český festival florbalu,“ slibuje Podhráský.

Jako speciální hosté se letos na kempu objeví duo ze švédského Dalenu Martin Tokoš s Patrikem Suchánkem. “Moc se těším a jsem hodně zvědavý, jak to na Rookie Campu funguje, protože podle toho, co jsem viděl a slyšel, to vypadá na skvělou akci. Těším se i na spolupráci s dětmi, ze zkušenosti vím, že nejvíc hráči dá, když si může zatrénovat s někým, kdo to umí,“ těší se Martin Tokoš.
Špičková kvalita tréninku a zábava, to jsou podle Podhráského jednoduché pilíře celého projektu. „Tréninkový plán každý rok vyvíjíme. Čeká nás nezapomenutelný týden,“ tvrdí Podhráský.

Na Rookie Camp se stále můžete přihlásit na www.rookiecamp.cz/prihlaska. Rookie Camp dále nabízí dvoudenní stáže pro trenéry mládeže z celé republiky. „Rádi se podělíme o naše tréninkové znalosti. Stačí nám napsat na email info@rookiecamp.cz, omezenému počtu trenérů nabídneme účast na denním programu, hrazenou stravu i ubytování,“ nabízí Podhráský.

Více informací najdete na: ROOKIE CAMP


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*