15. 3. 2014 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Pardubice slaví záchranu! Liberec opět zaskočil Ostravu

 



Pardubice to dokázaly. Sérii s Kladnem ukončily už ve 3. zápase a mohou se tak radovat z udržení extraligy. Třetí duel ovládly zejména díky vydařené prostřední části, během níž otočily vývoj skóre. Ve druhé sérii 1. kola play down má blíž k záchraně Liberec, který dokázal opět překvapit favorita z Ostravy. Čtvrtý duel je na programu zítra.

Pardubice 2x triumfovaly na domácí půdě a do Kladna jely za velmi příznivého stavu. Jejich forma navíc naznačovala, že budou chtít sérii utnout pokud možno co nejdřív.

První třetina jim však nevyšla podle představ a do té druhé si odnášel těsný náskok domácí celek. Jenže Středočeši prostřední část prospali a 4 góly Pardubic znamenaly obrat.

Kladenští se ještě v závěrečné periodě vzmohli na odpor, na víc než na snížení už to ale nestačilo. Pardubice nakonec zápas opanovaly v poměru 9:5 a slaví rychlou záchranu.

KLADNO – PARDUBICE 5:9
Konečný stav série:
 0:3

Ve druhé sérii 1. kola play down ještě rozhodnuto není. Liberec podruhé za sebou zaskočil papírového favorita z Ostravy, svůj dílčí úspěch však bude muset potvrdit ještě zítra.

Ostravanům teče do bot, takové komplikace si Skácel a spol. před začátkem boje o záchranu nepřipouštěli. A zítra od 17 hodin budou muset odvracet mečbol Severočechů.

LIBEREC – OSTRAVA 4:3
Stav série: 2:1


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*