30. 3. 2014 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

TATRAN JE V SUPERFINÁLE! Zvolil nejkratší cestu, Panteři neměli šanci

 



Otrokovické Štěrkoviště smutní. Panteři Tatranu v domácích utkáních vůbec nestačili a extraligovou sezonu zakončili prohrou 2:7. Do haly přišlo po sobotním výprasku dokonce o 500 diváků méně.

Možná i tento fakt, možná i to, že do zápasu museli naskočit bez zdravotně indisponovaného Marka Matejčíka, otrokovické florbalisty příliš nepovzbudil. Necelé čtyři stovky diváků se tak musely smířit s brzkým koncem nadějí. Sebevědomý Tatran totiž čtvrtý zápas začal stejně tak, jako třetí. Nekompromisně trestal každé zaváhání a po první třetině vedl už 0:4.

Naději na nějaký zvrat navíc vzaly domácím častá vyloučení. I když panteři dokázali čtyři oslabení přestát, tak pak vysílení inkasovali další dva góly a čestný úspěch do Kafkovy brány zařídil za stavu 0:6 až neúnavný Nagy.

Jenže ani tato trefa zdecimovanému domácímu týmu nepomohla. Naopak, přišla další rána. Před koncem druhé třetiny neudržel nervy na uzdě Jaroslav Vaněk a od sudích viděl červenou kartu.

Druhé dějství pro Otrokovice nakonec neskončilo až tak zle, i přes drtivou převahu Tatranu pustil Michajlovič za svá záda jen dva góly. Jenže stejně bylo zřejmé, že třetí třetina bude poslední, kterou Panteři v letošní sezoně budou hrát.

To Tatran se po vítězství 7:2 může těšit na návrat do 02 areny. Pantery zkrotil jednoznačně 4:0 na zápasy a začíná odpočítávat. Nejdůležitější zápas sezony čeká střešovické florbalisty za 14 dnů.

OTROKOVICE – TATRAN 2:7
Konečný stav série:
0:4


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*