Brno - Chodov. Foto: Martin Dvořák Budou se hráči Chodova na konci série radovat podobně jako v základní části? Foto: Martin Dvořák
20. 3. 2016 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

VÝBĚR SOUPEŘŮ: Chodov si vybral Brno, Boleslav se utká s Vítkovicemi

 



Jen co se dohrál sedmý zápas čtvrtfinálové série mezi Tatranem a Vítkovicemi, už se pozornost upřela na výběr soupeřů. Letos si totiž svého soka mohl vybrat také ten semifinalista, jenž si v základní části vybojoval nejlepší umístění. Oním celkem byl Chodov, který zvolil brněnské Bulldogs. Na Mladou Boleslav tak zbyly Vítkovice.

Vítěz základní části poprvé v rámci play off vycestuje z Prahy, a sice do Brna (3. po základní části). Chodovští tak zvolili bližší destinaci, jelikož na výběr byly ještě Vítkovice (5.). Chodov má v letošní sezoně s Brnem pozitivní bilanci. Na jeho půdě zvítězil v divokém utkání 11:10 v prodloužení, doma pak buldoky smetl 9:0.

Druhou semifinálovou dvojici utvoří Mladá Boleslav a Vítkovice. I v tomto případě ovládl oba dva vzájemné duely v základní části favorit. V Ostravě triumfovali Středočeši 6:5 po nájezdech a doma zvítězili jasně 7:0. Svěřenci Jana Pazdery však ještě určitě mají v paměti lednové finále poháru, ve kterém vedli 2:0, ale pak si během dvou minut nechali triumf utéct.

Semifinálové série se opět hrají na čtyři vítězná utkání a odstartují už o následujícím, velikonočním víkendu.

Semifinále Tipsport superligy:

Florbal Chodov – Bulldogs Brno
Florbal Mladá Boleslav – 1. SC Vítkovice

Výběr soupeřů prostřednictvím Onlajny.com:

Výběr soupeřů jste mohli sledovat ZDE

Psali jsme:

Superzápas! Vítkovice po fantastickém obratu ovládly sedmý zápas, Tatran končí


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*