Doražte na diskuzi i vy. Foto: floorballacademy.cz
17. 4. 2017 Ostatní (9) KOMENTÁŘŮ

Radim Cepek vs. Jan Pazdera

 



Zajímá Vás, jak vypadá trenérská práce ve florbalovém prostředí? Kam bude směřovat český i světový florbal? Jak se v klubech pracuje s mladými hráči? A stane se florbal u nás někdy profesionálním sportem?

Pokud Vás zajímají tyto nebo jakékoliv další otázky, neváhejte dorazit na diskuzi s trenéry Radimem Cepkem a Janem Pazderou. Vůbec poprvé si tak můžete v moderované diskuzi poslechnout rozdílné pohledy na florbalové dění od dvou uznávaných trenérů. Nabízí se Vám tak jedinečná příležitost, jak se dozvědět více o trenérském řemesle a mnoho dalšího ze světa florbalu.

Diskutovat bude Radim Cepek, bývalý trenér české florbalové reprezentace a také jeden z nejlepších florbalistů české historie. Majitel stříbrné medaile z MS z roku 2004 za český národní tým odehrál 127 utkání, ve kterých si připsal 144 kanadských bodů. Jako hráč má za sebou bohatou kariéru, působil ve Švédsku, Švýcarsku a během angažmá v Tatranu Střešovice získal tři mistrovské tituly. V době trénování ve Švýcarsku byl oceněn jako trenér sezony 2009/10. Pod jeho taktovkou česká reprezentace poprvé v historii porazila národní tým Švédska.

Druhým diskutujícím bude současný lodivod Florbalu Mladé Boleslavi Jan Pazdera. Mladoboleslavský trenér před působením u středočeského týmu vedl pražský Future a Sokol Královské Vinohrady, se kterými postoupil do Superligy. Mladou Boleslav letos dovedl k vítězství v poháru a základní části. Boleslav se rovněž pod vedením Jana Pazdery dostala podruhé v historii do Superfinále.

Celou akcí bude provázet známý televizní reportér a komentátor Ondřej Zamazal. V České televizi se věnuje lednímu hokeji, florbalu, plavání a dalším sportům. Litvínovský rodák má k florbalu velmi vřelý vztah, sám aktivně působí v týmu Torza Sorry. Díky komentování v televizi má o florbalu velký přehled, dění ve florbale podrobně sleduje již přes 10 let.

„Podobná akce se ve florbalovém prostředí ještě nekonala a nejen florbaloví fanoušci tak mají možnost dozvědět se více o trénování a florbalu od známých florbalových trenérů,“ sdělil k akci organizátor Jakub Menhart a šéftrenér Startu98. „Oba trenéři zastávají na některá témata lehce rozdílné postoje, můžeme se tak těšit na plodnou diskuzi,“ dodává.

Debata se bude konat v pátek 09.06.2017 od 18:00 v aule základní školy v Kunraticích. Počet míst je omezen, a proto neváhejte s přihlášením!

Přihlásit se můžete přes stránku www.floorballacademy.cz. Pro jakékoliv další informace kontaktujte info@sportovniakce.com.

Těšíme se na Vás!

camp-14-full-2

 

 


Autor: reklamní sdělení



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*