Eliška Krupnová je oporou Pixba. Foto: Per Wiklund
23. 6. 2017 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Krupnová je florbalistkou sezony, bude pokračovat v Pixbu

 



Eliška Krupnová obhájila prvenství v anketě Florbalistka sezony, když porazila všechny soupeřky, a navíc prozradila, že podepsala novou smlouvu v Pixbu. V jednom z nejslavnějších klubů by měla působit další dva roky, získala totiž roční smlouvu s opcí. Na druhém místě skončila Denisa Ratajová, na bronzovém stupínku pak Denisa Billá.

Krupnová v této sezoně sice nevyhrála švédskou ligu, získala ale zlato na Champions Cupu. „Bylo to hned po sezoně a my byly v laufu, s Herbadentem to bylo jiné. Bylo hezké vidět turnaj z té vítězné strany,“ řekla na slavnostním vyhlášení prestižní florbalové ankety.

Je to pro ni druhý takový individuální úspěch, na začátku roku se dostala také do elitní světové desítky hráček dle hlasování odborné veřejnosti oslovené švédským serverem innebandymagazinet.se. „Vůbec jsem to nečekala, trochu mě to překvapilo. Ale když jsem zjistila, kdo to volí, tak jsem si toho vážila ještě více, protože to společenství TOP 10, to jsou samé nesmírně kvalitní hráčky, od kterých se pořád můžu učit,“ usmála se.

Všeobecně se vědělo, že Krupnové končí po sezoně smlouva, a tak se moderátor večera Ondřej Zamazal chopil příležitosti a zeptal se na budoucnost. „Tento týden jsem podepsala smlouvu na 1+1 a minimálně rok tak ještě odehraji v Pixbu,“ ohlásila za potlesku publika čerstvě čtyřiadvacetiletá florbalista.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*