Lucie Šrotová je nově hráčkou Dietlikonu Foto: Ladislav Káňa - FBC Ostrava
6. 7. 2017 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Rodí se šokující přestup? Máme zájem o Lucii Šrotovou, potvrdilo vedení Dietlikonu

 



Lucie Šrotová a Dietlikon? Jakkoliv toto spojení vypadá zvláštně, tak podle zpráv ze Švýcarska je na dobré cestě. Kmenová hráčka Vítkovic, která naposledy hostovala v FBC Ostrava, totiž zaujala na testech a podle informací Florbal.cz už má doma nabídku jednoletého kontraktu. Zájem navíc potvrdili nejvyšší představitelé švýcarského klubu.

Zní to jako pohádka: Šrotová se nevešla do kádru Vítkovic, a tak odešla hostovat do týmu největšího rivala, ani zde ale – přiznejme si to – nebyla zrovna klíčovou hráčkou. Její kariéra ale může nabrat nečekaný směr, před několika dny zaujala na testech v týmu švýcarských mistryň, který má nyní zájem o její angažování.

Florbal.cz na přímý dotaz potvrdili tuto informaci prezident klubu a sportovní manažer. „Mohu potvrdit, že u nás kmenová hráčka Vítkovic Lucie Šrotová absolvovala testy a zaujala. Máme zájem na tom, aby příští ročník odehrála v dresu Dietlikonu,“ sdělil prezident klubu Andi Rebsamen.

Podle prezidenta ale zatím není nic jasné. „Zájem máme, ale musíme vše připravit tak, jako u každé hráčky ze zahraničí, která k nám přijde,“ dodal.

Sportovním manažerem Dietlikonu je v Česku dobře známý Sascha Brendler, který rovněž kontakt se Šrotovou potvrdil. „Není to žádná spekulace. Informace o tom, že máme zájem o Lucii, se zakládá na pravdě. Už jsme rovněž kontaktovali její kmenový klub ohledně přestupu, nic ale podepsáno není,“ řekl Sascha Brendler.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*