Chomutovu se střelecky dařilo. Foto: Facebook Florbal Chomutov Chomutovu se dařilo. Foto: Facebook Florbal Chomutov
23. 12. 2017 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

Hektický závěr prvoligové předehrávky 26. kola

 



Poslední prvoligové utkání v roce svedly týmy z chvostu tabulky, domácí Pelhřimov a Chomutov, který se díky těsné výhře posunul tabulkou nahoru na jedenáctou příčku. Výsledek až do samotného závěru vypadal tak, že vyzní lépe pro domácí. Jenže osmnáct vteřin před koncem hosté vyrovnali a prodloužení se nakonec nekonalo. Zbývalo pouhých šest sekund do konce třetí třetiny, když rozhodl o výhře Chomutova Linc.

Příjemnou atmosféru vytvořila početná skupina domácích diváku v pelhřimovské hale, kam v rámci 26. kola zavítal Florbal Chomutov. Úvodní třetina lépe vyšla hostům, časomíra ukazovala 3:1 z jejich pohledu. Ta druhá byla opačného rázu, v ní se podařilo Pelhřimovu vyrovnat a nakonec i uzmout vedení na svou stranu.

V 51. minutě zvyšoval náskok Lisa na 6:4, jenže za dvacet vteřin kontroval Fokt a Chomutov měl stále naději. Hostující trenér odvolal brankáře a při hře v šesti nejprve srovnal druhou trefou v utkání Fokt. Následoval rychlý zisk míčku, střela z dálky a hráči v červeném dotlačili balonek za Venkrbce šest vteřin před sirénou. Zisk tří bodů v přímém souboji o příčky v tabulce zapříčinil posunutí Chomutova.

Předehrávka 26. kola:

Spartak Pelhřimov – Florbal Chomutov 6:7 (1:3, 4:1, 1:3)
Branky:
2., 27. a 38. Blažek, 35. a 51. Lisa, 22. Zrzavý – 51. a 60. Fokt, 1. Štěrba, 9. Kopp, 18. Bejček, 24. Andrle, 60. Linc. Diváci: 169.


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*