Miloš Tyl. Foto: Florbal Chodov/Český florbal Miloš Tyl. Foto: Florbal Chodov/Český florbal
4. 1. 2018 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Miloš Tyl se zapojil na Chodově do tréninku

 



Po loňské sezoně si chtěl dát Miloš Tyl od vrcholového florbalu pauzu. V poháru odehrál jeden zápas za pražské Tigers, načež se přesunul do Mukařova hrajícího Národní ligu. Teď by se mohl navrátit do sestavy Chodova.

Tyl v Mukařově posbíral v osmi zápasech úctyhodných 23 bodů a potvrzoval pověst hráče, jenž ještě na jaře dopomohl Chodovu ke druhému titulu v řadě.

Že je ale přesto situace ohledně možného návratu Tyla složitá, potvrdil i kouč mistrovského celku David Podhráský. „Jedná se o velmi nestandardní a citlivou situaci, kterou jsme probírali ze všech stran jak v realizačním týmu, tak i s klíčovými hráči. Miloš se plně zapojuje do tréninku s týmem a je pouze na něm, zda si svými výkony zaslouží místo v sestavě,“ sdělil na toto téma pro klubový web Podhráský.

„V posledních dvou sezonách odvedl na Chodově spoustu práce, nastřílel plno branek a já věřím, že může do týmu přinést další kvalitu navíc na postu, který nás trošičku trápí,“ dodal trenér.

Tyl sám potvrdil, že má teď velkou chuť vrátit se do kádru. „Po sezoně jsem se cítil hodně unavený a po letech vrcholového florbalu v Česku i ve Švýcarsku jsem potřeboval pauzu, navíc jsem dostal zajímavou pracovní nabídku k fotbalovým reprezentacím a s vrcholovým florbalem to nešlo skloubit. Nyní mám obrovskou motivaci a cíl je jasný, získat s Chodovem zlatý hattrick!“

26letý útočník nyní bude až do 20. ledna sbírat herní praxe v Mukařově, pak se uvidí.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*