Bohemians se s Mladou Boleslaví utkali před Vánocemi. Foto: Technology Florbal MB Bohemians se s Mladou Boleslaví utkali před Vánocemi. Foto: Technology Florbal MB
4. 1. 2018 Český pohár (0) KOMENTÁŘŮ

Florbalový kolotoč se opět roztáčí. O slovo se hlásí pohár

 



Dnes se opět rozběhnou boje v elitních českých soutěžích. Jako předkrm před víkendovým 19. kolem Superligy poslouží semifinále Poháru České pojišťovny. V jednom proti sobě nastoupí Bohemians a Boleslav, druhou dvojici tvoří Tatran a Vítkovice.

Mladá Boleslav usiluje o obhajobu loňského vítězství a celkově o svůj čtvrtý triumf v pohárové soutěži. Proti ní však bude stát houževnatý protivník.

„I díky nedávnému vzájemnému ligovému zápasu proti Bohemians víme, že nás čeká velmi náročný soupeř,“ připomněl kouč Jan Pazdera předvánoční vítězství Středočechů 8:5. Vítěznou trefu obstaral až v 53. minutě z trestného střílení Jiří Curney.

Samozřejmě i klokani, kteří budou hostit Boleslav ve svém domácím prostředí na Děkance, se budou mít na pozoru. Boleslav ve čtvrtfinále deklasovala Ostravu vysoko 20:0. Utkání začíná ve 20:30.

Ve druhém semifinále se střetnou velcí rivalové Tatran a Vítkovice. Vítkovice by rády navázaly na loňskou i předloňskou finálovou účast. Tatran byl naposledy ve finále v roce 2010, kdy porazil v boji o zlato brněnské Bulldogs 5:4. Utkání ve Střešovicích se koná od 18:45.

Semifinále Poháru České pojišťovny:

18:45 Tatran Střešovice – 1. SC Vítkovice
20:30 FbŠ Bohemians – Florbal Mladá Boleslav

Semifinálisté – vítězství v poháru:

6 – Tatran Střešovice
3 – Mladá Boleslav
2 – Vítkovice
0 – Bohemians

Semifinalisté – účasti ve finále:

8 – Tatran Střešovice
4 – Mladá Boleslav, Vítkovice
0 – Bohemians


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*