Ostrava pojede do Liberce, Jičín se postaví Chodovu. Foto: fbcostrava.cz
4. 3. 2018 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

VOLBA SOUPEŘŮ: Vítkovice jdou na Bohemians, Panthers čeká premiéra s Tigers

 



Extraliga žen zná své čtvrtfinálové dvojice. Jako první volily vítězky základní části z Vítkovic, které potvrdily zákulisní informace o tom, že vítěz základní části zvolí Bohemians. Pražské derby čeká na druhé Ivanti Tigers s Panthers, Chodov se vydá do Jičína a Ostrava se utká s Libercem.

1.SC TEMPISH Vítkovice (1) – FbŠ Bohemians (5)
Vítkovice si právo první volby vybojovaly až v neděli a po výhře nad Ivanti Tigers se rozhodly pro Bohemians, čímž se potvrdily zákulisní informace, že oba týmy po klokánkách pokukují. Vítkovice tentokráte volí kratší variantu výjezdu než loni, kdy překvapily volbou Jičína například na úkor Ostravy.

Ivanti TIGERS FK Jižní Město (2) – Panthers Praha (6)
Druhý tým základní části patrně mohl volit snadnějšího soupeře, jenže už před lety při volbě Židenic ukázal, že se již v prvním kole play off nebojí ostřejší konfrontace. Pro Panthers je to ve druhé extraligové sezoně první účast v bojích o medaile a svou kůži určitě nedají lacino.

FAT PIPE FLORBAL CHODOV (3) – KM automatik FBK Jičín (7)
Chodov po volbách soupeřů čekala cesta na sever, nakonec si vybral Jičín. Tamní FBK slaví druhý postup do play off v řadě, tentokráte ale nebude muset příliš daleko cestovat, cestování naopak čeká Liberec. Pikantní souboj čeká na Kristýnu Bachmaierovou, dlouholetou obránkyni Chodova, toho času ve službách Jičína.

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (4) – Crazy girls FBC Liberec (8)
Ostrava se poprvé dostala do elitní čtveřice a po volbě Chodova na ni zbyl Liberec. Tým manažera Aleše Poukara se tak utká s výběrem Lukáše Nesměráka, dojde tedy k měření sil mezi kamarády, kteří společně působili u reprezentace juniorek.

Ohlasy na vylosování čtvrtfinálových dvojic najdete na webu našeho partnera – Onlajny.com.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*