Havířov a Vinohrady usilují o vítězství ve finálové sérii 1. ligy. Foto: FB Torpedo Havířov.
10. 4. 2018 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

Finálová série je vyrovnaná, nyní se přesune do Prahy

 



Havířov ve finále vyhrál druhé utkání a série se za vyrovnaného stavu vrací na Vinohrady. Vstup do série vyšel lépe hostům, kteří v úvodním střetnutí dokázali přetlačit domácí, ty za úspěchem hnalo přes tři sta diváků. Při nedělním klání se pro změnu výsledkově zadařilo domácím, ve brankově hubenném průběhu dokázali udržet těsné vedení. 

Hráči Vinohrad skórovali jako první  ve finálové sérii, když v sedmé minutě dostal Jelínek balon za havířovského brankáře. Na konci třetiny se stav srovnal po zásahu Černého. V druhé periodě bylo opět k vidění po jedné brance na každém konci, nejprve si z kraje třetiny připsal zásah Záň, o patnáct minut srovnal Šochman.

Hostům perfektně vyšel i počátek třetí třetiny, na kterém se prosadil druhý z bratří Záňů. A právě na onu trefu se Sokolům podařilo navázat, Hartman a Skřivánek v krátkém časovém rozmezí navýšili vedení, které Pražané hájili až do samotného závěru, nic na tom nezměnila ani Koužušníkova trefa.

Další den do Městské sportovní haly v Havířově zavítala opět početná skupina podporovatelů domácího celku. Gólový účet započal jako první Černý a Torpedo až do konce třetiny drželo náskok. Ve dvacáté páté minutě dorazil Skřivánek balonek do branky pro rozehrané standartní situaci, časomíra ukazovala 1:1.

Chvíli před druhou sirénou se po lajně uvolnil Kučera a propasoval míček za Dejmalova záda. Domácím pak přilepšila trefa Mžyka na 3 :1 , ten z výběhu našel místo v růžku brány. Závěrečná snaha Vinohrad přinesla branku Linharta, jenže to už bylo příliš pozdě, druhý finalový souboj tak připadá Torpedu.

Výsledky 1. a 2. kola finále play off:

Florbal Havířov vs. TJ Sokol Královské Vinohrady 1.1

Florbal PEGRES Havířov – TJ Sokol Královské Vinohrady 3:5
Branky: 
19. Černý, 36. a 60. Pavel Kožušník – 7. Jelínek, 21. J. Záň, 41. D. Záň, 57. Hartman, 58. Skřivánek. Diváci: 319.

Florbal PEGRES Havířov – TJ Sokol Královské Vinohrady 3:2
Branky: 
8. Černý, 39. Kučera, 56. Mžyk – 25. Skřivánek, 60. Linhart. Diváci: 260.


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*