Dva zápasy a stoprocentní zisk bodů. Mladá Boleslav zatím na Bohemia Trophy válí. Foto: Technology Florbal MB Dva zápasy a stoprocentní zisk bodů. Mladá Boleslav zatím na Bohemia Trophy válí. Foto: Technology Florbal MB
14. 6. 2018 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

Druhý den, druhá výhra a Boleslav postupuje rovnou do semifinále Bohemia Trophy

 



Mladá Boleslav zatím prochází přípravným turnajem Bohemia Trophy bez ztráty bodu. Po středečním triumfu nad Linköpingem dokázala porazit i finský Welhot a postupuje rovnou do sobotního semifinále. Naopak Sparta nestačila na reprezentaci Slovenska a po prohře 1:6 je jasné, že bude muset do čtvrtfinále.

Středočeši vyhráli i své druhé utkání a jistě ovládnou skupinu A. Švédský Linköping a finský Welhot si to zítra rozdají ve vzájemném duelu o lepší výchozí pozici pro čtvrtfinále.

Mladoboleslavští však museli duel otáčet. Do vedení je sice poslal Curney, ale dva góly Lankinena zajistili vedení pro 10. celek posledního ročníku finské nejvyšší soutěže.

Obrat přišel v závěrečné dvacetiminutovce. Nejprve srovnal Natov a pak vystřelil domácímu týmu výhru Gruber.

Sparta po včerejší porážce od Dalenu poměřila síly s dalším mezinárodním soupeřem, tentokráte s reprezentačním výběrem Slovenska.

Jedinou branku Pražanů zaznamenal Kalaš, naopak za Slováky se třikrát prosadil vítkovický Řezanina. Ve skupině B se tedy zítra bude hrát o první místo mezi Dalenem a Slovenskem.

Milan Garčar stíhá slovenského reprezentanta Patrika Bachana. Foto: Bohemia Trophy

Milan Garčar stíhá slovenského reprezentanta Patrika Bachana. Foto: Bohemia Trophy

Výsledky druhého hracího dne:

Florbal MB – SC Welhot 3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Branky: 17. Curney, 43. Natov, 50. Gruber – 31. a 41. Lankinen. Rozhodčí: Furmánek, Kostinek. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Diváci: 265.

Sparta Praha – Slovensko 1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
Branky: 15. Kalaš – 27., 32. a 52. Řezanina, 9. Grlický, 34. Gašparík, 50. Kátlovský, Vyloučení: 2:1.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*