Hráčky Ostravy a Ivanti Tigers se utkají ve šlágru kola. Foto: Ladislav Káňa - FBC Ostrava
15. 9. 2018 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Šlágrem kola souboj Ostravy s Ivanti Tigers, zajímavých zápasů je ale více

 



Hodně nabitý program má druhé pokračování nejvyšší ženské soutěže. V Praze proti sobě postaví FBC Ostrava a Ivanti Tigers, tedy dva kandidáti na nejvyšší umístění. Rovněž se bude jednat o první vzájemné utkání mezi celky z loňské elitní čtveřice. Zajímavých duelů je ale více, Tatran čeká repríza play down s Židenicemi, do Liberce přijedou Bohemians a Panthers vyzvou Olomouc.

FBŠ SLAVIA FatPipe Plzeň – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 14:00, Slavia VŠ Plzeň
Extraligového nováčka čeká domácí premiéra v nejvyšší soutěži proti úřadujícím mistryním. Ty sice razantně proměnily svůj kádr a dá se očekávat, že pokud se Plzeň bude prezentovat tak, jako proti Olomouci, tak mladý vítkovický tým může mít například na začátku utkání obtíže, přesto by pozici favorita měl jednoznačně potvrdit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic v základní hrací době

KM automatik FBK Jičín – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Sobota, 17:00, Sportovní areál Jičín
Také druhé utkání tohoto kola má jednoznačného favorita v týmu Chodova. Jičín má těžký start do soutěže a po Vítkovicích se postaví také druhému loňskému superfinalistovi. Chodov naopak jede do Jičína posílen o výhru nad Panthers, kterým podlehl v závěru základní části minulé sezony a roli favorita by měl potvrdit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova v základní hrací době

Tatran Střešovice – K1 Florbal Židenice
Sobota, 17.45, STODOLA Aréna Střešovice
V Praze se odehraje repríza prvního kola play down minulé sezony mezi Střešovicemi a Židenicemi. Pražanky by tradičně mohly dělat soupeři problémy svou aktivní hrou, kterou naposledy dokázaly udržet dvě třetiny tempo s Bohemians.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu v základní hrací době

Ivanti Tigers Jižní Město – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota, 20:00, SH Jižní Město
Za současné situace si asi domácí celek nemohl na oslavy desátého výročí založení klubu přát lepšího soupeře. Ostrava je jistě plná odhodlání z Prahy přivézt body, na druhou stranu hráčky Ivanti Tigers v minulém kole ukázaly, že se s nimi stále musí počítat, když vysoko porazily Židenice. Jednoznačný šlágr tohoto kola startuje v sobotu večer.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy po základní hrací době

Crazy girls FBC Liberec – FbŠ Bohemians
Neděle, 15:00, SH Dukla Liberec
Nedělní program startuje potenciálně nesmírně zajímavým utkáním mezi Libercem a Bohemians. Na liberecké půdě se v minulém kole poměrně nadřela Ostrava, hráčky Bohemians rovněž nedostaly body zadarmo proti Tatranu. Vzájemé utkání slibuje napínavou bitvu, která bude stát za návštěvu.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians v základní hrací době

Panthers Praha – FBS Olomouc
Neděle, 17:00, Sport Centrum Hostivice
Poslední utkání druhého kola sliuje zajímavou prověrku pro oba týmy. Panthers nepodaly optimální výkon proti Chodovu, na druhé straně si také v Olomouci uvědomují, že musí zapracovat na defenzivě. Vzájemné zápasy v minulé sezoně byly vyrovnané, nedělní zápas může být rovněž zajímavý.
Tip Florbal.cz:
Výhra Panthers v základní hrací době  


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*