Židenice čeká ve dvacátém kole střet s Bohemians. Foto: K1 Florbal Židenice
30. 9. 2018 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Neděle nemá vyložený šlágr, ale několik zajímavých zápasů. Splní se přání kapitánky Plzně?

 



Nedělní pokračování ženské extraligy nemá v programu vyložený šlágr, nabídne ale několik potenciálně velmi zajímavých zápasů: Bohemians zajíždí do Brna, Panthers vyzvou Vítkovice a hned v prvním utkání vyzve Plzeň Jičín.

Program 5. kola Extraligy žen:

FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň – KM automatik FBK Jičín
14.00, Slavia VŠ Plzeň
Kapitánka Plzně Nikola Staňková v rozhovoru pro Florbal.cz prohlásila, že cílem Plzně je v extralize poprvé bodovat právě proti Jičínu na domácí palubovce. Domácím florbalistkám by se to mohlo podařit, na druhé straně ale zkušené jádro hostujícího týmu ví, že případné zaváhání by v boji o play off mohlo znamenat komplikace a určitě bude chtít potvrdit plusový bod z utkání proti Panthers. Hned první utkání tohoto kola tak může být nesmírně zajímavé.
Tip Florbal.cz:
Výhra Jičína po základní hrací době

FBS Olomouc – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
15.00, SH Čajkaréna Olomouc
K Olomouci nebyl sváteční los příznivý a v neděli vyzve další celek z elitní čtveřice. Na domácí palubovce by měla být o něco odvážnější, přesto je Chodov v tomto zápase jasným favoritem. Cokoliv jiného než jeho výhra by byla velkým překvapením.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova v základní hrací době

Tatran Střešovice – FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA
16.00, STODOLA Aréna Střešovice
Florbalistky FBC zatím odehrály jediný zápas doma, navzdory tomu však mají plný počet bodů. Bilanci budou chtít udržet také proti Tatranu, který nepochybně vytasí své největší zbraně, nicméně v utkání s Ostravou favoritem nebude. Každopádně ale FBC nečeká snadný úkol.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy v základní hrací době

Ivanti Tigers Jižní Město – Crazy girls FBC Liberec
16.00, SH Jižní Město
Liberec získal proti Tatranu první bod v sezoně, proti Ivanti Tigers ale favoritem nebude. Mohl by se ale inspirovat například u Bohemians a odehrát s pražským týmem zajímavou partii. Tři body by ale měly zůstat v Praze.  
Tip Florbal.cz:
Výhra Ivanti Tigers v základní hrací době

Panthers Praha – 1. SC TEMPISH Vítkovice
16.00, Sport Centrum Hostivice
Panthers je týmem, který měl být takovým černým koněm soutěže. Z pohledu tabulky svou roli plní, je pátý, dva body před Bohemians, herně to zatím není úplně ono. Dá se očekávat, že Vítkovicím Pražanky zatopí a budou s nimi držet krok, přesto by Vítkovice z Hostivice měly odjet s plným bodovým ziskem.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic v základní hrací době

K1 Florbal Židenice – FbŠ Bohemians Praha
17.00, VUT CESA Brno I.
Zajímavý zápas nejspíše bude také ten úplně poslední mezi Židenicemi a Bohemians. Pražanky potřebují potvrdit svou pozici okolo pátého místa, Židenice by zase rády navázaly na výhru s Libercem a třetí třetinu utkání s Ostravou. Papírovými favoritkami jsou Pražanky, ale brněnská půda bývá občas velmi horká.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians v základní hrací době


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*