Spolupráce Jiří Curney a Jan Natov funguje! Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav Spolupráce Jiří Curney a Jan Natov funguje! Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav
30. 12. 2018 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Hattrick Natova pomohl porazit Tatran, Boleslav na čele zvýšila náskok

 



Mladá Boleslav vyhrála v superlize poosmé v řadě, když v předehrávce 18. kola Tipsport Superligy porazila Tatran 5:3. Před téměř sedmi stovkami diváků se třikrát gólově prosadil Jan Natov a Středočeši tak hlavně díky němu oplatili Střešovicím porážku z prvního vzájemného zápasu v letošní sezoně.

Boleslavští se dobře naladili na nadcházející Pohár mistrů, který se na začátku ledna uskuteční ve švédském Gavle. Už v páté minutě vedli domácí 2:0. Jenže hosté pak díky dvěma slepeným brankám srovnali.

Vyrovnaný stav platil až do poloviny zápasu, pak zaúřadoval Natov. Dvěma góly po asistencích Curneyho zlomil odpor soupeře a Boleslav vyhrála 5:3. Zlomovým momentem byl také neproměněný nájezd Marka Beneše, který za stavu 3:4 poslal svůj pokus vedle branky.

Florbal Mladá Boleslav – Tatran Střešovice 5:3 (3:2, 2:1, 0:0)

Branky: 1. Natov, 5. Řehoř (Tomáš Chroust), 14. Řehoř (Zakonov), 31. Natov (Curney), 38. Natov (Curney) – 9. Jak. Kolísko (Marek Beneš), 13. Slavík (Kreysa), 21. Pixa (Tlapák). Rozhodčí: Both, Černín. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Diváci: 685.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*