Sparta nepustila Bohemians v zápase ani jednou do vedení. Foto: Sparta Praha, Český florbal
5. 3. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Ve druhém zápase už Sparta drama nepřipustila, po výhře 5:1 bere druhý bod

 



Sparta zvládla i druhý zápas čtvrtfinálové série s Bohemians a má velmi dobře našlápnuto k postupu. Druhé utkání se pro Spartu vyvíjelo mnohem lépe. Před koncem první třetiny odpověděla na srovnání Bohemians a postupným zvyšováním vedení došla k přesvědčivé výhře 5:1.


Sparťanští florbalisté se v druhém utkání vyvarovali špatného vstupu do utkání a tentokrát to byli oni, kdo se dostal jako první do vedení. Skóre utkání otevřel po pohledném protiútoku Ujhelyi, na tuto branku ale zvládli hosté ještě odpovědět. Závěr první třetiny však opět patřil Spartě, Marvánek nečekanou střelou z otočky vrátil domácím do vedení.

I po zbytek zápasu měla navrch Sparta, 20 vteřin po začátku druhé třetiny se podruhé v utkání prosadil Ujhelyi. Domácí navíc hrozili z nebezpečných protiútoků, další využil Zouzal, který zvýšil už na 4:1. O poslední gól se postaral obtížnou střelou ze vzduchu Kareš a nadobro tak rozhodl o vítězi.

Sparťané druhý zápas zvládli v základní hrací době. Foto: Sparta Praha, Český florbal

Ani ve třetí třetině se Bohemians nedokázali dostávat do vážných šancí, útočné snahy také omezila vyloučení. Po bezbrankových dvaceti minutách tak Sparta dokráčela ke druhé výhře a o víkendu bude mít šanci vybojovat postup.

VÝSLEDEK 2. ČTVRTFINÁLOVÉHO ZÁPASU:

Sparta Praha – FbŠ Bohemians 5:1 (2:1, 3:0, 0:0)

Branky: 4. Ujhelyi (Kareš), 20. Marvánek (Košir), 21. Ujhelyi (Kareš), 27. Zouzal (Pruner), 36. Kalaš (Ujhelyi) – 12. Šebek (Buršík). Rozhodčí: Both a Černín. Vyloučení: 2:4. Bez využití. Diváci: 446.


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*