Matyáš Šindler: Foto: FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
13. 8. 2019 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Nominace na Polish Open: Pozvánku dostal i juniorský mistr světa Matyáš Šindler

 



Česká reprezentace se na začátku září představí na Polish Open. Půjde o první herní test v novém dvouletém cyklu. Kouč národního celku Petri Kettunen dá kromě juniorského mistra světa Matyáše Šindlera poprvé šanci také Jiřímu Bestovi a Marku Bräuerovi z Vítkovic, mladoboleslavskému Tomáši Novákovi a posile Tatranu Martinu Pánkovi.

Útočník ostravského FBC Šindler se v květnu podepsal pod senzační triumf české juniorské reprezentace na světovém šampionátu. V září by měl okusit, jaké to je nastoupit za seniorskou reprezentaci.

Brankářské duo tvoří Lukáš Bauer a Jan Binder. V obraně nechybějí krajánci Ondřej Němeček z Linköpingu, Daniel Šešulka z Churu a Ondřej Vítovec, který se rozhodl zkusit angažmá ve finském EräViikingit.

V útoku jsou stálice a opory – Matěj Jendrišák nebo Marek Beneš. První reprezentační starty by si mohl připsat Marek Bräuer, který už v minulosti do národního týmu nahlédl jako náhradník. Naopak Marek Matejčík a Jan Šebesta nováčky v reprezentaci nejsou, ale vůbec poprvé se představí pod Petrim Kettunenem.

Rozpis zápasů na Polish Open:

6. 9. 16:00 Slovensko – Česko
7. 9. 16:00 Švýcarsko – Česko
8. 9. 12:00 Česko – Polsko

Nominace české reprezentace:


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*