Chodov čeká turnaj ve Falunu. Foto: FBC Ostrava, Český florbal
21. 8. 2019 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov se na Falun Floorball Open postaví Falunu, šanci dostali dva mladíci

 



Chodov před startem Tipsport Superligy naváže na loňskou účast a podruhé v řadě se vydá na turnaj do švédského Falunu. Výběr Davida Podhráského čekají tři zápasy, je jisté, že se utká s Falunem a Visby, které v Česku vešlo ve známost díky angažmá Milana Tomašíka, navíc si v minulém ročníku vybojovalo postup do švédské Superligy.

Hlavní trenér David Podhráský si na webu Chodova pochvaluje rovněž mimoflorbalový rozměr akce, která se uskuteční tři týdny před startem nejvyšší domácí soutěže. „Jsme rádi, že můžeme opět vyrazit do Falunu poměřit zde síly s různou úrovní soupeřů v regulérních zápasech. Akci vnímáme jako klíčovou z hlediska florbalové přípravy i fungování týmu, neboť budeme mít ve Švédsku dost času i na společné aktivity,“ popisuje zkušený trenér.

Podělil se také o představy obou duelů, ve kterých zná soupeře. „Čeká nás velká zkouška obrany proti domácímu Falunu, naopak proti Visby bychom chtěli hrát daleko více s míčkem a pak uvidíme, kdo na nás vyjde v závěrečném zápase,“ uvedl.

Do Švédska odletí kompletní superligový kádr vyjma Ondřeje Mikeše, kterému se vdává sestra. Příležitost ukázat se dostane také mladé a perspektivní duo Petr Majer – Jiří Lebeda.

Program Chodova na turnaji ve Falunu:

Čtvrtek – 22. 8. v 19:00 – proti IBF Falun
Sobota – 24. 8. ve 13:00 – proti Visby IBK
Neděle – 25. 8. v 9:00 / 11:00 – o umístění

Hráčský kádr Chodova pro turnaj ve Falunu:

Brankáři: Michal Rebro a Vojtěch Šimůnek.

Hráči do pole: Šimon Doubek, Dan Kašovský, Daniel Maxa, Michal Podhráský, Martin Pražan, Michal Strnad, Tomáš Sýkora, Tomáš Vávra, Daniel Eremiáš, Jiří Koutný, Martin Koutný, Mikuláš Krbec, Jiří Lebeda, Petr Majer, Marek Matejčík, Tom Ondrušek, Ondřej Plíhal, Martin Řezáč, Marek Vávra a Ondřej Vošta.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*