V Olomouci se popáté uskuteční mládežnický turnaj Moravian Cup. V Olomouci se popáté uskuteční mládežnický turnaj Moravian Cup.
5. 9. 2019 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

Olomouc bude již popáté hostit mládežnický Moravian Cup

 



O následujícím víkendu 7. až 8. září hostí Olomouc mezinárodní florbalový turnaj pro mládež s názvem TEMPISH Moravian Cup.

„Turnaj je letošní rok symbolicky ve znamení čísla pět. Nejen, že jde o 5. ročník již tradiční velké sportovní akce, ale navíc se akce rozšířila na pět soutěžních kategorií (nově kategorie elévů a mladších žáků) a současně se bude hrát na pěti sportovištích, včetně hlavní turnajové Sportovní haly Univerzity Palackého v Olomouci),“ říká za pořadatele ředitel turnaje Lukáš Rubín.

„Celkem 53 přihlášených družstev, což představuje více než 800 aktivních hráčů, se bude moct těšit nejen na kvalitní předligovou přípravu, ale také na bohatý doprovodný program. Dalším bonusem je, že se nám letos konečně povedlo ve spolupráci s Dopravním podnikem města Olomouce domluvit cestování po městě na turnajové náramky bez nutnosti mít jízdenky, takže pendlování mezi halami bude pro účastníky snazší a pohodlnější,“ dodal šéf olomouckého klání.

V rámci turnaje jsou v sobotu naplánovány zápasy základních skupin, v neděli pak bude program pokračovat vyřazovacími zápasy a zápasy o umístění. Letos se akce uskuteční pod záštitou předsedy České unie sportu Miroslava Jansty, hejtmana Olomouckého kraje Ladislava Oklešťka a náměstkyně primátora statutárního města Olomouce Markéty Záleské. Více informací a detailní turnajový harmonogram lze nalézt na oficiálních webových stránkách www.moraviancup.cz.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*