Bulldogs Brno vyhráli podruhé v řadě a stoupají vzhůru prvoligovou tabulkou. Foto: Bulldogs Brno Bulldogs Brno vyhráli podruhé v řadě a stoupají vzhůru prvoligovou tabulkou. Foto: Bulldogs Brno
24. 9. 2019 1. liga (1) KOMENTÁŘŮ

Bulldogs vyhráli v Ústí, 1. lize však vévodí Kladno, Gullivers a Vary

 



Brněnští Bulldogs ovládli šlágr 3. kola 1. ligy a zvítězili v Ústí 7:5. Druhá výhra v řadě posunula Brno na pátou příčku. O dvě místa výše jsou jiní Brňané. Gullivers stvrdili skvělý vstup do nové sezony třetím vítězstvím v řadě. Tentokráte vyhráli na hřišti Rožnova a zatím mají stoprocentní bilanci.

Buldokům první třetina na hřišti Ústí moc nevyšla. V té druhé ale Brňané během šesti minut vsítili tři branky a strhli vedení na svou stranu. Třemi body se na triumfu Bulldogs podíleli Adam Konečný a Martin Grlický.

Třetí výhru v sezoně zaznamenaly Karlovy Vary. Doma před nejvyšší návštěvou kola (210 diváků) zdolaly budějovické Štíry 5:3. Dvěma body k úspěšnému výsledku přispěl Michal Klápa. Skvěle si vedl také brankář Daniel Váradi, který zaznamenal 32 zákroků.

Suverénně si zatím vede Kladno, které rovněž ještě neztratilo ani bod. Proti Jaroměři Kanonýři vybojovali druhé domácí vítězství v sezoně, na kterém se třemi kanadskými body podílel Dušan Přívara.

Jako překvapení se v úvodu nové prvoligové sezony jeví brněnští Gullivers. Nováček soutěže si tentokráte odvezl všechny tři body ze hřiště Rožnova. O výhře rozhodli guliveři až v samotném závěru. Vítěznou trefu vsítil šest minut před koncem Michal Šmíd.

Výsledky 3. kola:

TJ Znojmo – Florbal Havířov 4:3 (0:1, 1:2, 2:0 – 0:0) po sam. náj.
Florbal Ústí – Bulldogs Brno 5:7 (2:2, 1:3, 2:2)
Start98 Praha-Kunratice – Z.F.K. AQM Petrovice 9:7 (2:1, 5:1, 2:5)
Kanonýři Kladno – TJ Sokol Jaroměř 8:2 (4:0, 2:2, 2:0)
1. FBK Rožnov pod Radhoštěm – Sokol Brno I Gullivers 3:4 (1:0, 0:2, 2:2)
FB Hurrican Karlovy Vary – FBC Štíři České Budějovice 5:3 (1:0, 4:1, 0:2)
Florbal Chomutov – Slovan Havířov 13:7 (7:3, 5:1, 1:3) – předehráváno

Sestřihy ze zápasů:


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Xxx napsal:

    Kladno a Vary ukazují, že si to spolu asi rozdají o postup, i když zrovna těžký los zatím neměli. Gullivers jsou příjemným překvapením, ale uvidíme jak se jim bude dařit proti silnějším celkům. Naopak kdo zatím zklamal tak jsou České Budějovice, na úvod celkem solidní los ale stále bez bodu

Napsat komentář

*