Mladá Boleslav zažila skvělou základní část, další zápas už ale v tomto ročníku nesehraje. Foto: Martin Flousek, www.xflorbal.cz Mladá Boleslav zažila skvělou základní část, další zápas už ale v tomto ročníku nesehraje. Foto: Martin Flousek, www.xflorbal.cz
15. 3. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Suverén základní části končí sezonu bez fanfár. Zdraví je přednější, říká Tomáš Pacák

 



Základní částí superligy prolétli rekordním způsobem. Za 26 zápasů ztratili pouhé čtyři body. Také do čtvrtfinále vstoupili dobře a mířili za postupem mezi nejlepší čtyřku. Jenže další úspěchy už Mladoboleslavští v této sezoně nepřidají, už nemají možnost. Stejně jako i ostatní české florbalové kluby. Sezona byla v pátek definitivně ukončena a mistr vyhlášen nebude.

„Respektujeme rozhodnutí Výkonného výboru Českého florbalu, tento výsledek jsme očekávali. Ve světě i u nás se dnes bojuje o víc, zdraví je přednější. Je to však pro nás nepříjemná tečka za  sezonou, ve které jsme vládli a která byla předurčena k tomu, abychom ji pozlatili i na konci,“ mrzí generálního manažera Středočechů Tomáše Pacáka.

„Hodně mě to mrzí kvůli tvrdé práci nás všech – hráčů, realizačního týmu, managementu. Cítím, že jsme si zasloužili potvrdit, že jsme v tomto ročníku pracovali nejlépe. Mrzí mě to kvůli Petru Grünfeldovi, který nás opustil v první polovině sezony a chtěli jsme vyhrát titul pro něj. Mrzí mě to i kvůli Petru Novotnému, který skvěle zvládl přechod z role hráče do pozice trenéra, ale vím, že pod jeho vedením budeme kvalitně pracovat i nadále,“ věří Pacák.

„Mrzí mě to také kvůli boleslavským fanouškům, kteří nás celou sezonu povzbuzovali a teď jim nemůžeme dát ten opojný moment, o který bychom se v následujících týdnech poprali. Věřím, že se situace co nejrychleji vrátí do normálu a budeme moci brzy začít pracovat na budoucnosti,“ dodal generální manažer Středočechů.

Boleslav po čtvrtečním vyhlášení nouzového stavu v České republice neprodleně přerušila tréninkovou a zápasovou činnost. Management klubu a sekretariát zatím pokračuje v práci. V návaznosti na všechna opatření byla sezona ukončena, zrušeno bylo i dubnové superfinále. Český florbal bude v následujících dnech kontaktovat držitele vstupenek a informovat je o dalším postupu.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*