Hanka Lacková. Foto: Flickr IFF Hanka Lacková. Foto: Flickr IFF
29. 3. 2020 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Velký návrat po čtyřech letech: Hanka Lacková bude hrát znovu nejvyšší soutěž, kývla Laupenu

 



Bývalá reprezentační útočnice, majitelka historického bronzu z roku 2011 a v neposlední řadě trojnásobná mistryně Švýcarska s Churem Hanka Lacková hlásí návrat k elitnímu florbalu. Po čtyřech letech v organizaci Hot Chilis Rümlang-Regensdorf kývla na nabídku Laupenu a vrátí se do nejvyšší ženské švýcarské soutěže.

Tři roky hrála NLB, v předčasně ukončeném ročníku nastupovala především v nejvyšší soutěži florbalu 3 na 3.  Nyní přichází čas na velký návrat, jako novou posilu totiž Hanku Lackovou představil Laupen.

V tiskovém prohlášení nový oddíl Lackové naznačil, že věří, že právě česká útočnice převezme vůdčí roli po odcházející Andree Wildermuth, která míří do Burgdorfu. Zanechá po sobě v týmu velkou mezeru, kterou by Hanka Lacková mohla zacelit. „V podobě Hanky Lackové získáváme ostřílenou florbalistku s velkými zkušenostmi z NLA,“ uvedl klub v tiskovém prohlášení.

V základní části sezony 2019/2020 skončil Laupen na sedmém místě, čtvrtfinálovou sérii s Churem následně prohrál poměrem 0:3 na zápasy.

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*