Jakub Burian se stal posilou pražské Sparty. Foto: ACEMA Sparta Praha Jakub Burian ještě v pardubickém dresu. Foto: ACEMA Sparta Praha
31. 3. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice rozšiřují své vedení

 



Pardubický klub se rozhodl posílit své vedení o čtyři nové členy. Do výkonného výboru přicházejí Milan Koubek, Jan Černohorský, Jan Cakl a Jakub Burian. Díky předčasnému ukončení sezony se nakonec Sokoli udrželi v nejvyšší soutěži, aniž by museli do play down. Pro nadcházející ročníky ale chtějí na východě Čech stanovit novou klubovou strategii.

„V současné situaci chceme a potřebujeme rozšířit vedení klubu. Jedním z důvodů je samozřejmě reakce na odchod Petra Musila. Druhým důvodem, pro mě osobně důležitějším, je dlouhodobá potřeba zapojení nových lidí, kteří nám pomohou některé věci vnímat a nastavit jinak a lépe,“ uvedl na pardubickém klubovém webu generální manažer Martin Zozulák.

Jakub Burian a Jan Cakl jsou odchovanci klubu. Milan Koubek a Jan Černohorský trénují mládež a oba už mají také zkušenosti z působení u A týmu. „Hlavním úkolem nového vedení je nastavení celé klubové strategie, jeho dalšího směřování a určení vizí a cílů klubu. Zároveň má každý z nových členů zkušenosti a přesah do jiných činností, které jsou pro řízení klubu důležité,“ řekl k angažování nových tváří Zozulák.

„Vybrali jsme lidi, kteří mají trochu nadhled a odstup od každodenního fungování klubu a dokážou díky tomu vidět věci z trochu jiné perspektivy. Nejdůležitější ze všeho pro mě je, že všichni čtyři mají vztah ke klubu, jeho budoucnost jim není lhostejná a máme mezi sebou vzájemnou důvěru, která je pro jakoukoliv spolupráci zásadní,“ dodala legenda pardubického klubu.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*