Lukáš Řezanina tleská fanouškům Vítkovic. Foto: 1. SC Vítkovice, Český florbal Lukáš Řezanina tleská fanouškům Vítkovic. Foto: 1. SC Vítkovice, Český florbal
3. 5. 2020 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Řezanina se vrací do Košic. Odchází legenda našeho klubu, rozloučily se Vítkovice

 



Slovenský útočník Lukáš Řezanina už další zápasy v české nejvyšší soutěži nepřidá. Jak předem avizoval, po předčasně skončené sezoně 2019/2020 se vrací do domovských Košic, kde chce pokračovat ve florbalové a životní kariéře. Trojnásobný vítěz nejvyšší soutěže odehrál za ostravský tým celkem 234 zápasů.

Lukáš Řezanina patří mezi nejpovedenější zahraniční posily českých extraligových týmů. Odchovanec ATU Košice přišel do Ostravy před devíti lety, jednu sezonu odehrál rovněž v Linköpingu. Vítkovice opouští jako trojnásobný vítěz nejvyšší mužské soutěže, celkem za ně odehrál 234 zápasů a zapsal 185 bodů.

Podle prezidenta Vítkovic Tomáše Krásného se nesmazatelně zapsal do historie ostravského týmu. „Odchází legenda našeho klubu,“ loučí se na klubovém webu s Řezaninou. „Odvedl tady obrovský kus práce. Rád bych, aby pokračoval, ale rozumím, že nastal čas vrátit se domů,“ řekl Krásný.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • znalec napsal:

    ty vole, tohle a legenda? Bazil nebo Sepťa se obrací v hrobe

    • trener napsal:

      z mého pohledu naprosto v pořádku, skromný, pracovitý hráč, makal vždy především pro kolektiv , pro mužstvo, pro Vítkovice. Kluk, který dokázal stmelovat, nenápadně motivovat, vynikající parťák, kamarád, přemýšlivý, inteligentní…Tylovka bude vzpomínat, myslím , že v Ostravě prožil krásná léta …

Napsat komentář

*