Tadeáš Chroust už patří mezi služebně nejstarší hráče Mladé Boleslavi. Foto: Martin Flousek, www.xflorbal.cz Tadeáš Chroust už patří mezi služebně nejstarší hráče Mladé Boleslavi. Foto: Martin Flousek, www.xflorbal.cz
6. 5. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tadeáš Chroust prodloužil v Boleslavi smlouvu

 



Legendy Mladé Boleslavi postupně ukončily své kariéry, a tak se Tadeáš Chroust posunul na dělenou první příčku služebně nejstarších hráčů. Stejně jako on, tedy sedm let, jsou v klubu také starší bratr Tomáš a Jiří Curney. Mladší z bratrské dvojice je ve středočeském celku spokojený, a proto podepsal smlouvu na další tři roky.

„Baví mě, jak to tu funguje, jak se trénuje a jak je klub nastavený. Žádné nabídky jsem v posledních letech nedostal, jsem v Bolce spokojený a svým způsobem je pěkné, že mám za sebou sedm let a vážím si toho, že tu budu mít příležitost další tři roky působit. Věřím, že budou úspěšné,“ uvedl Tadeáš Chroust v rozhovoru pro klubový web po podpisu nové smlouvy.

Tadeáš Chroust při podpisu nové tříleté smlouvy. Foto: Florbal Mladá Boleslav

Tadeáš Chroust při podpisu nové tříleté smlouvy. Foto: Florbal Mladá Boleslav

Uplynulý ročník byl z bodového hlediska pro Tadeáše Chrousta rekordní (14+17). „Do sezony jsem vstupoval s velkým očekáváním. Bohužel začátek se mi osobně nepovedl. Po zisku nějakých bodů se mi zvýšilo sebevědomí, což je pro hráče důležité. Po posledním zápase jsem říkal, že mi v bodovém zisku pomohl příchod Mikuláše Komárka,“ ohlédl se za úspěšnou, byť nedokončenou sezonou.

Útočník, který má na svém kontě také starty za národní tým, si rovněž pochvaluje práci kouče Petra Novotného. „Nebylo to pro něj jednoduché, byl to velký skok, ale ukázalo se, jaký má respekt a charakter. Nepamatuju si problém, že by ho někdo nerespektoval, nebo se dostal do nějakého konfliktu. Na to, že ještě před rokem byl naším spoluhráčem, tak do té trenérské vody skočil, odvedl dobrou práci a tím, jak k ní přistupuje, bude v budoucnu ještě lepším koučem,“ dodal Tadeáš Chroust.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*