Marek Vávra a spol. se už chystají na novou sezonu. Foto: FAT PIPE Florbal Chodov, Český florbal Marek Vávra a spol. se už chystají na novou sezonu. Foto: FAT PIPE Florbal Chodov, Český florbal
14. 5. 2020 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Chodov odstartoval letní přípravu

 



Dvojnásobný mistr České republiky Chodov zahájil přípravu na nadcházející superligový ročník. Jeho kádr opustila čtveřice hráčů Mikuláš Krbec, Martin Pražan, Marek Matejčík a Marek Švajný. Posilou se naopak stal Jiří Bauer, který přišel z ostravského FBC. Celkově čítá kádr Chodova na začátku přípravného období 24 hráčů a čtyři brankáře.

V A týmu se připravují také hráči z juniorky nebo z kunratického Startu. „Se současnou podobou jsme spokojeni, což nemusí znamenat, že je kádr úplně uzavřen. Přišel Jirka Bauer, po dlouhém zranění se vrací Michal Podhráský. Tým doplnili mladí kluci z juniorky a také kluci, kteří v dresu Startu v 1. lize ukázali značný potenciál. V následujících třech až čtyřech měsících budou mít šanci se opět posunout, ukázat, že si zaslouží místo na finalové soupisce pro sezonu 2020/21,“ řekl na startu přípravy kouč David Podhráský.

Kondiční připravenost bude mít nově na starosti Ondřej Mikeš, který vedle práce v realizačním týmu bude pokračovat i v hráčském angažmá. „Po předčasném ukončení sezony a následné karanténě se už všichni na společné tréninky těšíme. Všichni měli šanci si pořádně odpočinout a dobít baterky. Je před námi mnoho práce v novém modelu přípravy pod vedením kluků z Floorball PREP. Cítím velké odhodlání se do toho pustit,“ věří trenér celku z Jižního Města.

Podhráský se bude moci spoléhat na stejný realizační tým. Jeho asistenty tak nadále budou Adam Štegl a Milan Šindelář. Z postu manažera bude na tým dohlížet také Jan Barák. „Jsem rád, že budeme pokračovat ve stejném složení. Už před play off jsem cítil, že fungujeme velmi dobře a věřím, že na to navážeme. Adam přinesl svěží vítr a nové myšlenky, Bari funguje ve své nové roli také skvěle,“ dodal Podhráský, který na Chodově načne už svou osmou sezonu ve funkci trenéra.

Kádr Chodova na začátku přípravy:

Brankáři:

Hodík, K. Pergler, Rebro, Šimůnek

Hráči v poli:

Bauer, Doubek, Dufek, Eremiáš, Horký, Chládek, Kašovský, J. Koutný, M. Koutný, Lebeda, Majer, Maxa, Mikeš, Ondrušek, I. Pergler, Plíhal, Podhráský, Řezáč, Slunečko, Strnad, Sýkora, M. Vávra, T. Vávra, Vošta


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • flrbl napsal:

    Tohle tipuji na poslední sezonu Davida Podhráského u Chodova. 4-5. místo po základní části a čtvrtfinále nezvládnou s Bohemkou.

Napsat komentář

*