Na úvod přípravného turnaje Prague Challenge změřily síly týmy Bohemians a Liberce. Foto: FbŠ Bohemians Na úvod přípravného turnaje Prague Challenge změřily síly týmy Bohemians a Liberce. Foto: FbŠ Bohemians
18. 6. 2020 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemians na úvod Prague Challenge prohráli s Libercem, další duely se hrají o víkendu

 



Vyhráli předchozí tři ročníky, do toho letošního ale florbalisté Bohemians nevstoupili úspěšně. Klokani zahájili přípravný turnaj Prague Challenge porážkou od Liberce. Severočeši v divoké přestřelce zvítězili 9:8. Další zápasy jsou na programu v pátek, v sobotu a v neděli.

Zelenobílí vedli po první třetině nad Libercem 4:1, jenže postupně o náskok přišli a nakonec duel hraný na Děkance prohráli 8:9. Prague Challenge je první větší florbalovou akcí konanou po více než tříměsíční přestávce způsobené koronavirem. Další střetnutí se uskuteční v pátek, kdy se do turnaje zapojí i další celky.

Ve skupině A je kromě Liberce a Bohemians ještě Mladá Boleslav, tedy vítěz základní části posledního superligového ročníku. Skupinu B tvoří prvoligové týmy Kladno a Karlovy Vary, které doplňují Pardubice. Hrací čas je třikrát 20 minut. Všechny duely se hrají na Děkance a v neděli se bude bojovat o konečná umístění.

Rozpis zápasů:

FbŠ Bohemians – FBC Liberec 8:9
pátek 17:30 Kanonýři Kladno – Sokoli Pardubice
pátek 20:00 Florbal Mladá Boleslav – FbŠ Bohemians
sobota 12:00 FB Hurrican Karlovy Vary – Sokoli Pardubice
sobota 17:00 Kanonýři Kladno – FB Hurrican Karlovy Vary
sobota 19:00 FBC Liberec – Florbal Mladá Boleslav
neděle 10:00 zápas o 5. místo
neděle 12:30 zápas o 3. místo
neděle 15:00 
zápas o 1. místo


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*