Tomáš Zach se stal novou posilou brněnského Hattricku. Foto: FBŠ Hummel Hattrick Brno Tomáš Zach se stal novou posilou brněnského Hattricku. Foto: FBŠ Hummel Hattrick Brno
27. 6. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Obranu Hattricku Brno vyztuží Tomáš Zach

 



Brněnský Hattrick hlásí posilu do obrany! Ze Svitav přichází do moravské metropole Tomáš Zach. 27letý florbalista je ofenzivním typem zadáka. V uplynulé sezoně 1. ligy nasbíral ve 21 zápasech 27 kanadských bodů.

Mládežnická léta strávil Zach na Olomoucku. Sezony 2013/2014 a 2014/2015 odehrál v mužském týmu Otrokovic, za které si zahrál i nejvyšší soutěž. Od roku 2015 pak hájil barvy Svitav. „S Tomášem jsme byli v kontaktu ještě v době, kdy se u nás hrála 1. liga. Díky tomu jsme o jeho kvalitách věděli poměrně dost,“ přiznal pro klubový web trenér Hattricku Marek Fiala.

Během pěti ročníků ve Svitavách nasbíral Zach 31 gólů a 64 asistencí. V Hattricku věří, že bude produktivitu prokazovat i v superlize. „Očekávám, že jeho role bude podobná jako ve Svitavách. Tam byl hráčem, na kterém to extrémně stálo,“ dodal kouč Fiala.

„Velmi se na novou výzvu těším. Čeká na mě spousta práce, proto doufám, že se mi podaří rychle přizpůsobit superligovým parametrům a dosáhneme na zajímavý týmový úspěch,“ uvedl po přestupu sám hráč.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*