Vítkovice po výhře nad Tatranem vedou ženskou elitu. Foto: Flickr Floorball in Prague
8. 8. 2020 Czech Open (1) KOMENTÁŘŮ

CO2020: Remizový den udržel všechny ve hře, Vítkovice po remíze s FBC porazily Tatran a vedou

 



Druhý den má za sebou turnaj Czech Open 2020. V mužské elitě skončily oba zápasy remízami, které udržely v boji o postup do finále všechny čtyři týmy. V ženské elitě nejprve Vítkovice remizovaly 3:3 s FBC, aby večer porazily Tatran, se kterým společně míří do finále. Kartami ještě mohou zamíchat juniorky.

Tatran předvedl skvělý nástup do utkání a po deseti minutách vedl nad Vítkovicemi 4:0. Ostravané ale během druhé poloviny druhé třetiny srovnali a když na úspěch Šindlera odpověděl v poslední minutě Vítovec, body se dělily.

Stejným výsledkem, tedy 5:5, skončil také zápas mezi Bohemians a Otrokovicemi, který nerozhodla ani dvojnásobná početní výhoda Pražanů na konci zápasu. Před nedělními duely Tatranu s Otrokovicemi a Vítkovic s Bohemians je tak situace otevřená.

Vyjasňovat se naopak začíná v ženské elitě. Tu vedou Vítkovice, které sice nejprve zásluhou Švédky Hägg urvaly bod v ostravském derby s FBC, večer ale s čistým kontem porazily Tatran a míří do finále.

O medaile budou chtít ještě určitě zabojovat také juniorky, které čeká souboj s Vítkovicemi a v pátek nejprve podlehly Tatranu, aby odpoledne vysoko porazily Ostravu.

Bilanci jedné výhry nad Tigers a prohry s Chodovem si v sobotu zapsaly florbalistky Panthers.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*