Puma a Unihoc budou i nadále materiálně zajišťovat reprezentační výběry. Foto: Český florbal Puma a Unihoc budou i nadále materiálně zajišťovat reprezentační výběry. Foto: Český florbal
2. 9. 2020 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Puma a Unihoc nadále partnery reprezentace

 



České reprezentační výběry budou nadále nastupovat v dresech Puma, která pokračuje ve spolupráci s Českým florbalem jako oděvní partner a bude vybavovat všechny seniorské a juniorské týmy. Do léta 2024 bude s národními týmy propojena rovněž značka Unihoc, která dodává kompletní florbalové vybavení pro hráče i realizační tým.

„Jsme velmi rádi, že jsme se domluvili na prodloužení naší dlouhodobé spolupráce s Českým florbalem. Pozitivně vnímáme nejen skutečnost, že v posledních letech mužská i ženská reprezentace potvrdily svou příslušnost ke světové špičce, ale i zvyšující se zájem široké veřejnosti o florbal, a to jak ve formě aktivních hráčů, tak i rostoucí fanouškovské základy,“ řekl k pokračujícímu partnerství Marek Čermák, obchodní ředitel firmy Puma pro Českou republiky a Slovensko.

Ve spolupráci obdobně pokračuje florbalová značka Unihoc. „Jsme nadšeni a važíme si možnosti spolupráce na nejvyšší možné úrovni v rámci Českého florbalu. Těšíme se na další čtyřleté spojení s českou florbalovou reprezentací a věříme, že českému florbalu pomůžeme zažít medailové úspěchy,“ uvedl Petr Harapát, výkonný ředitel společnosti Spinflo.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*