Florbalistky Vítkovic a Tatranu ještě neztratily ani bod. Foto: Lukáš Zetek - Florbal Vítkovice
3. 10. 2020 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Diváci na tribunách uvidí bitvu neporažených nebo duel pravdy pro Bohemians

 



Doufejme, že jenom na dvě kola, nicméně přesto. Na Extraligu žen se o tomto víkendu podíváme naposledy přímo v halách. A vyplatí se na ni zajít: proti sobě se totiž postaví Vítkovice s Tatranem, tedy týmy, které zatím neztratily ani bod, Bohemians se postaví Bulldogs Brno a moravské derby čeká na Židenice s Olomoucí.

Program 4. kola Extraligy žen

FATPIPE Tigers Start98 Kunratice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Sobota, 15.00, SH Jižní Město
Pražské derby na úvod víkendu přinese souboj tradičních rivalů v tradičním prostředí haly Jižní Město. Start98 získal první výhru za plný počet bodů proti Bulldogs, což mu může dodat klid a předestřít zajímavé představení v utkání, které sice má favorita v Chodovu, ale soupeř mu jistě nedá ani centimetr hřiště zadarmo.  
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – Tatran Střešovice
Sobota, 16.00, SC Dubina Ostrava
Souboj dvou stoprocentních týmů, který má zřejmého favorita ve Vítkovicích. Ty zatím nejsou dle trenérů spokojeny se svými výkony, první dvě čtvrtfinálová utkání minulé sezony navíc pro Vítkovice musí být určitým mementem, kdy oba zápasy prakticky otáčely. Uvidíme, s jakým plánem se Rytířky představí a co předvede Tatran.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

MITEL Florbalová akademie MB – FBC ČPP OSTRAVA
Sobota, 17.00, Nová MSH Mladá Boleslav
Po úvodní prohře s Židenicemi příjde pro Mladou Boleslav první opravdu těžká zkouška, když na její hřiště přijede Ostrava. Hosté nebudou brát nic jiného než tři body, Boleslav se na druhou stranu může pokusit o další senzaci. Pokud tedy zápas Bohemians s Bulldogs nazýváme zápas pravdy, pro Boleslav se může jednat o zápas, který ji vystaví realitě. A bude velmi zajímavé sledovat, jak si s tím nováček poradí.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy za 3 body

FbŠ Bohemians – Bulldogs Brno
Sobota, 19.00, SH ZŠ Dolní Břežany
Zápas pravdy. Oba týmy zatím nezískaly ani bod, především u Bohemians je zatím sezona velkým zklamáním, která už stihla vyústit změnou na trenérském postu. Bulldogs zatím nezvládly bodovat například proti Startu98 nebo Panthers. Pro případné play off potřebují oba týmy zabrat. Komu se to povede, to ukáže vzájemné utkání.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 3 body

K1 Florbal Židenice – FBS Olomouc
Neděle, 15.00, MSH Vodova Brno – stará hala
Moravské derby v Brně proti sobě svede Židenice, které v minulém kole zastavily Mladou Boleslav a Olomouc, která se nově prezentuje aktivním florbalem, který tak trochu kopíruje právě brněnskou cestu, která postupně dostala Židenice z baráží až do čtvrtfinále play off. Oba celky se navíc prezentují velmi ofenzivně, takže se dá očekávat, že ve vzájemném utkání padne dost branek.
Tip Florbal.cz:
Výhra Židenic za 3 body

Panthers Praha – KM automatik FBK Jičín
Neděle, 15.15, SH ZŠ Rudná
Kolo uzavře další potenciálně zajímavý duel mezi Panthers a Jičínem. Oba celky zatím neukázaly to nejlepší, čeho jsou schopny, Jičín měl zatím těžký los a nezískal ani bod. Ať už za Jičín nastoupí v brance kterákoliv ze dvou brankářek, mohou to být právě strážkyně brankoviště, které mohou hrát důležitou roli.
Tip Florbal.cz:
Výhra Panthers za 2 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*