Josef Pluhař a všichni florbalisté působící ve Švýcarsku si budou muset dát od florbalu nucenou pauzu. Foto: Hans Mischler Josef Pluhař a všichni florbalisté působící ve Švýcarsku si budou muset dát od florbalu nucenou pauzu. Foto: Hans Mischler
23. 10. 2020 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Švýcarský florbalový lockdown: soutěže přerušeny do konce listopadu, trénovat kluby mohou

 



Švýcarská florbalová federace dnes oznámila přerušení všech florbalových soutěží minimálně do konce listopadu, přičemž kluby trénovat mohou. V průběhu listopadu se má rozhodnout také o konání Champions Cupu 2021, který by se nyní měl uskutečnit na začátku ledna 2021.

Švýcarské florbalové soutěže jsou minimálně do konce listopadu přerušeny. „S ohledem na aktuální situaci ohledně pandemie viru COVID-19 a předpokladům do budoucna se Švýcarská florbalová federace rozhodla minimálně do konce listopadu přerušit všechny organizované soutěže,“ ohlásil Swiss Unihockey.

Tamní florbalové kluby ale alespoň mohou trénovat. „Nařízení se týká zápasů, co se týká tréninků, tka ty jsou nadále na zodpovědnost jednotlivých klubů,“ píše Swiss Unihockey. „Co přerušení znamená pro ligové soutěže bude diskutováno v příštích dnech a budou vyvinuty scénáře vývoje,“ uvedla tamní federace.

V polovině listopadu se má rovněž rozhodnout o konání Champions Cupu 2021, který se podle aktuálního scénáře má hrát 9. a 10. ledna 2021 v AXA Aréně ve Wintherthuru.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*