Chodovský útočník Marek Vávra přispěl k výhře nad Black Angels dvěma trefami. Foto: FAT PIPE Florbal Chodov, Český florbal Chodovský útočník Marek Vávra přispěl k výhře nad Black Angels dvěma trefami. Foto: FAT PIPE Florbal Chodov, Český florbal
23. 11. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov v dohrávce porazil Black Angels 8:6

 



Chodov si v dohrávce 7. kola Livesport Superligy poradil s pražským soupeřem a Black Angels porazil 8:6. Čtyřmi body se na tom podílel Jiří Koutný. Pro svěřence Davida Podhráské se jednalo o první domácí triumf v aktuálním ročníku nejvyšší soutěže.

Celek z Jižního Města šel v úvodu prostředního dějství do vedení 3:1 a vše nasvědčovalo tomu, že si Chodovští budou svůj náskok hlídat. Jenže soupeř činil potíže. Dva slepené góly Matěje Bočka znamenaly vyrovnání. Ještě dvakrát se dokázali Black Angels po inkasovaných brankách dostat na dostřel, na trefy domácích z 54. a 58. minuty už však adekvátní odpověď nenašli a prohráli 6:8.

„Zápas jsme chtěli hodně vyhrát, před pauzou jsme nekončili úplně v dobré pohodě. Posledních 14 dnů jsme trénovali opravdu dobře a byla by škoda, kdybychom toho nezužitkovali v zisk tří bodů,“ byl rád kouč Chodova David Podhráský. „Přijde mi, že jsme dostávali hrozně laciné góly. Celý zápas jsme byli úplně zbytečně ve druhém sledu,“ neskrýval rozčarování asistent trenéra Black Angels Petr Pajer.

Dohrávka 7. kola Livesport Superligy:

Florbal Chodov – Black Angels 8:6 (2:1, 3:2, 3:3)
Branky: 2. Majer (J. Koutný), 11. Ondrušek (Mikeš), 25. Maxa, 33. Majer (J. Koutný), 37. J. Koutný (Majer), 51. M. Vávra (Podhráský), 54. Mikeš (Ondrušek), 58. M. Vávra – 10. Pícha (Burian), 31. Ma. Boček (Neklan), 33. Ma. Boček (Neklan), 47. T. Hanák, 53. Renčín (Ma. Boček), 59. Kopecký (Ludvík).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*