Pascal Meier využil situace a vrací se do Växjö, Foto: Per Wiklund
24. 11. 2020 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Střídání stráží? Švýcarští reprezentanti míří krátkodobě do Švédska, angažmá mají Graf nebo Meier

 



Dochází ke střídání stráží? Čeští krajánci se ze svých krátkodobých angažmá pomalu vrací, na druhé straně odcházejí Švýcaři, kteří mají jistotu, že jejich domácí elitní soutěže se v roce 2020 již hrát nebudou. Nové krátkodobé angažmá se již dojednalo například pro Lucu Grafa nebo brankáře Pascala Meier.

Jako první ohlásil odchod Manuel Maurer, který již minulý týden zamířil do Växjö, ve kterém působil již v sezoně 2018/2019 a ve švédské Superlize tehdy nasbíral úctyhodných 57 kanadských bodů.

Podobně jako sedmadvacetiletý útočník jde do známého prostředí také o tři roky starší brankář Pascal Meier. Dlouholetý švýcarský reprezentant naváže na své působení ve Växjö mezi lety 2013 – 2015.

Sezonu 2013/2014 odehrál v dresu Vipers také Luca Graf, ten ale nyní spoluhráče z národního týmu nenásledoval a zamířil z Zugu do Uppsaly, kde bude dočasně hájit barvy Siriusu.

Posledním zatím oznámeným odchodem je působení Claudia Laelyho v Dalenu. Osmadvacetiletý odchovanec Malans je jediným z celého kvarteta, který dosud ve Švédsku nepůsobil.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*